Cowboys (5-5) vs Redskins (6-4). Fajten om NFC East står på spel. Redskins vann den första matchen lagen emellan tidigare på säsongen. 20-17 i en väldigt tajt match. Nu ståtar Cowboys med två raka segrar och bra snurr på sitt lag emedan Redskins precis förlorat sin QB1 Smith pga skada. Smith borta är en tung jobspost för Redskins.

Jag kommer spela Cowboys -6 till oddset 1,74 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Zeke Elliott har verkligen börjat komma igång rejält. Han är nr 2 i NFL med 953 rushing yards och snittar 5 yards per outing. Elliott är också Cowboys nr 2 gällande mottagningar med 42 för ytterligare 341 yards. Zeke är min matchvinnare ikväll också.

2. Colt McCoy är QB2 för Redskins. Han är inte genomusel, utan kan sköta sig OK, men du får inget extra. Han fick hoppa in i helgen, då Smith blev skadad, Han var 6/12 med 54 passing yards och en TD.

3. Legend-RB Peterson sköter sig med den äran och svarade för två TD's på korta runs. Han är effektiv vid mållinjen.

4. Cowboys har NFL's nr 8 defense. De är tuffa att stå emot och är stekheta för tillfället med två vinster på bortaplan.

5. Redskins är nr 5 i NFL i scoring defense och Cowboys är nr 25 vad gäller poäng framåt.

6. Cowboys difference maker är nyförvärvet Amari Cooper. De betalade ett högt pris för Cooper, MEN redan nu har killen räddat årets säsong genom bra spel. 14 mottagningar och en TD är resultatet.

7. QB Prescott är otroligt tacksam med Cooper som mottagare, eftersom det har mixat upp hela offensiven för Cowboys. Prescott har inte kastat en interception de två senaste matcherna. När Prescott mötte Redskins i första matchen på säsongen kastade han för 273 yards. Han hade en TD och en passer rating på 96,5.

8. All-time stats mellan lagen berättar att Cowboys är 70-45-2. Starka papper!

Jag kommer spela Cowboys -6 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen till oddset 1,74. Redskins skada på QB1 är skillnaden i den här matchen.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip