Cowboys (2-6) mot obesegrade Steelers (7-0).

Värt att notera:

1. Steelers har gjort +25 poäng i sju raka matcher. De gör 30,1 poäng per match i snitt. De har dessutom +30 sacks. En enorm maskin såväl framåt som bakåt i år. De har inte inlett så bra sedan 1978. Cowboys å sin sida tillåter 33,3 poäng bakåt i snitt. Ni förstår redan här hur den här matchen kommer sluta om inget oförutsett inträffar.

2. Cowboys är ett sorgebarn i år med tanke på svåra skador. Idag är det QB Garrett Gilbert hos Cowboys som spelar. Debut för honom. Det kommer inte fungera. Däremot tycker jag att Cowboys defense steppade upp OK senast. De har bl.a. 2 matcher i rad, utan att göra en touchdown.

3. Steelers defense är nr 3 i NFL och jag är djupt imponerad över deras secondary med Minkah Fitzpatrick som den store ledaren. Helt enorm senast mot toppmotstånd. Kanske hela ligans bäste försvarare i detta nu.

4. Steelers defense leder ligan i QB-pressures med hela 109 försök under 2020. Idag möter de Cowboys som tillåtit hela 127 QB-pressures = sämst i NFL. Pass på!

5. Cowboys stora RB-stjärna Zeke Elliott har ett av ligans fetaste kontrakt, men han har dessvärre inte gjort sig förtjänt av det hittills i år. Killen har inte sprungit för 100 yards i någon av sina åtta outings. Ett riktigt dåligt facit.

6. Som ni vet ogillar jag på tok för höga handicapspel, vilket gör att jag finner spelvärdet i TD-görare idag. Steelers och QB Big Ben Roethlisberger har två favoritspelare som alltid får chansen att göra touchdown i år och det är RB Conner och WR-rookie Claypool. När vi får 2,25 på Claypool som TD-görare hos bet365 .com, då spelar jag tufft på det och sedan ställer jag mig i givakt för att invänta sudden tillbaka. Claypool plockade in sin femte touchdown för året när han nöp en mot vassa Ravens senast. Han snittar 18,5 yards per mottagning.

Jag spelar TD på Chase Claypool till oddset 2,25 hos bet365 .com. Häng på!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip