Monday Night Football mellan Cowboys (3-4) och Titans (3-4). Cowboys har varit sjukt stabila hemma i år och vunnit samtliga tre matcher i AT&T Stadium. Samtliga förluster således på bortaplan. Titans inledde dåligt, men vann sedan tre matcher i rad för att återigen tappa tre raka matcher. Ojämna så det förslår.

Jag kommer spela Cowboys -3 till oddset 1,67 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Cowboys gav bort ett förstarunda-val genom att signa över WR Amari Cooper. Ett toppämne som inledde karriären briljant, men har därefter varit knappt OK. Alla verktyg finns där för att lyckas. Skall bli spännande att se hur Cooper inleder sin karriär i Dallas...

2. Titans QB Mariota är lite av ett enigma oxå. Kan allt ibland, men är inte nog effektiv under längre perioder. Avsaknad av kontinuitet är tydlig. Han snittar 177 yards per outing, vilket är svaga siffror för en kille med den talangen. Adderad sedan fem interceptions mot tre touchdowns och du förstår att något inte är som det skall vara. Cowboys Prescott har kastat för 1 417 yards med åtta touchdowns mot fyra interceptions.

3. All-time stats lagen emellan är fördel Cowboys med 8-6.

4. Titans spelade bra i London och förlorade matchen på för offensiv coachning av Vrabel. Hade det gått vägen hade han blivit kallad geni, men som sagt; det körde ihop sig och svansen mellan benen för Titans.

5. Titans offensiv är rankad som nr 30 i hela NFL. Inte bra!

6. Cowboys snittar 20 poäng framåt och Titans snittar 15 poäng. Inga stora nummer således. Underspelet kan vara intressant.

7. Cowboys RB Zeke Elliott har sprungit 132 gånger för 632 yards med tre touchdowns. Ett äss!

Jag spelar Cowboys -3 till oddset 1,67 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip