Det första jag sade till mig själv efter att ha sett Bears vs Eagles senast var att nästa lag, oavsett vilka Bears möter, är det bara att spela motståndaren. Den motståndaren är Dallas Cowboys. Jag följde Bears vs Eagles och det var en sorglig syn om du hejar på Bears. 1985 känns väldigt långt, långt borta. Det var interceptions, det var penalties och det ramlade in än mer skador och då på QB Jay Cutler som inte är med idag...

Jag är inne på att Dallas kommer vinna över Bears, men finner spelvärdet i under 44 poäng gjorda. Bears kan knappt ta sig framåt med sin offensiva lina och lär inte få upp många poäng på scoreboarden.

Jag spelar U 44 poäng hos bet365 .com till oddset 1,95 och det är jag mkt nöjd med.

Jag bygger mitt speltips på följande:

1. Bears skador är bisarra. Deras defense är lika ihåligt som ett fisknät. De har helt enkelt inte spelare som kan fylla upp på ett adekvat sätt. Trevathan, Goldman, Young, Amos, Callahan, Fuller, Porter och Sutton. Dessa gubbar är inte lätt att fylla upp.

2. Brian Hoyer kommer spela QB och han har åkt in och ut som en vante i olika lag i NFL under sin 8-åriga karriär. Totalt har killen 38 TDs mot 26 interceptions. MEN det är inte bara Hoyer som är bekymret; det är hela offensiven som varit otroligt blek. Deras springspel har varit way of chart och här måste Langford och rookien Howard börja leverera. 37% av deras spel har varit springspel. På tok för lite.

3. Bears har gjort 68 poäng totalt inklusive fyra matcher preseason och två matcher i regular season. Det är skämskudde-statistik på Bears. Offensiven har i stort sett evaporerat.

4. För Cowboys räkning är denna match viktig ur många parametrar och statistik ljuger sällan. När Cowboys startat 1-2 har de inte nått slutspel sedan 1996. Det är 20 år i tidspann.

5. Bears har inte heller vunnit mot något NFC-gäng de fyra senaste matcherna.

6. Cowboys kommer blanda och ge i sin playbook, men räkna med ett vasst springspel och ett par försök från Prescott mot Dez Bryant. Bears secondary är inte bra.

Jag spelar U44 poäng till oddset 1,95 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip