Denver Broncos har sedan 2011 haft det väldigt lätt för San Diego Chargers. Sedan 2011 har Broncos vunnit 9 av 11 matcher. I afton är CB Talib borta, men den helgrymme DeMarcus Ware är tillbaka och då är Broncos superduo Von Miller och Ware tillsammans igen. Två stenhårda killar! Broncos och Chargers möttes för dryga 18 dagar sedan och då vann Chargers, men Broncos var skadeskjutna då. Idag är alla tillbaka utom Talib och det räcker långt.

Jag kommer spela Broncos -3,5 till oddset 1,86 hos Unibet .se

Värt att notera:

1, Broncos RB1 CJ Anderson är borta från säsongen och det är självfallet ett tapp för Denver, men RB2 Devontae Booker har på senaste tiden sprungit som RB1 och om Booker fortsätter leverera som de senaste matcherna blir det här bra ändå för Broncos.

2. QB Trevor Siemian var riktigt bra mot Houston Texans senast. Stabilt och tryggt hela vägen. Det är det som Broncos behöver.

3. Broncos är väldigt starka på hemmaplan och det är väldigt viktigt att notera. 10-3 i 13 hemmamatcher mot rivaler i sin division sedan 2012. Om vi tittar totalt sett sedan 2012 är Broncos 25-5 hemma. Boom!

4. Om vi ser till Broncos defense i relation till Chargers är den linan bättre ur alla hänseenden. Det som måste fungera är den offensiva linan. Mot Houston nu senast fungerade alla detaljer riktigt bra, även om det var en hel del penalties och det har man inte råd mot Chargers.

Som sagt; Broncos är regerande mästare och idag kommer DeMarcus Ware tillbaka för Broncos och det är en sjukt stor boost för hela truppen. Ware är ryggraden i detta lag tillsammans med Von Miller.

Jag spelar Broncos -3,5 till oddset 1,86 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip