Heinz Field. Home of the Pittsburgh Steelers. I afton kommer det vara en dans utan superstjärnor som kommer göra upp. Steelers HC Mike Tomlin har tidigt i denna vecka gått ut med att varken sir Ben Roethlisberger, Antonio Brown, Le'Veon Bell, DeAngelo Williams eller Maurkice Pouncey skall spela. Det är som sagt såväl hjärtat som spetsen i truppen som väntas vila. Jag kommer dock gå på Steelers i denna match och det mest pga av motståndet som är Detroit Lions. Ett lag som sällan gör någon glad...

Jag kommer spela på Steelers -3 till oddset 1,90 hos bet365 .com. Bygger det på följande:

1. Varken Lions el Steelers kommer lufta sina bästa QBs. Måhända kör Lions Stafford den första drajven, men sedan kommer han plockas av för Orlovsky. Här gillar jag Steelers Landry Jones som har gått från ett frågetecken till en habil backup till Roethlisberger. Ifjol dominerade Jones NFL preseason och QBs statistik. Han tog även vara på de chanser han fick i riktiga spelet när Roethlisberger och Vick inte spelade. Det känns som Jones kommit in i spelet och känner att han har koll. Det går inte lika fort längre. Ha koll på Jones och Bryant i afton. De lär connecta ett antal gånger.

2. Jesse James, tight end hos Steelers förväntas få mkt speltid. Han har varit upp och ner i OTAs, men i grund och botten är detta Heath Millers arvtagare. Lions bör se upp med honom i afton.

3. Håll utkik på Sammy Coates och Eli Rogers. Två coming wide receivers som måste ta chansen att lyckas i preseason för att överhuvudtaget få speltid. Steelers offensiva lina kopplat till WRs är ligans bästa.

4. Steelers har haft det extremt lätt hemma mot Lions under alla år och den typen av statistik brukar tala för sig själv.

Jag spelar Steelers -2,5 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip