Dolphins (2-0) vs Bills (2-0). En av helgens bästa matcher spelas i Hard Rock Stadium i Miami Gardens och i AFC East. Förutsättningarna för Bills är speciella idag. De har sex ordinarie spelare borta - notera det; sex ordinarie (!) och merparten på defense varav två Pro Bowls safeties. Det är dessutom bortamatch och kort vecka. MEN. Om Bills skall vara en contender i år (som det verkar) skall även den här matchen vinnas. Det bör också noteras att Bills har vunnit sju raka matcher mot Dolphins och har haft lätt för dem genom åren. Visst; Dolphins är klart spännande i år och har redan satt sig i respekt via en läcker offensiv, men som sagt; Bills Mafia är på plats och Bills ÄR bra.

Det är två lag som verkligen kan göra poäng framåt. Jag tycker dock att Bills sett oförskämt bra ut, samtidigt som jag är övertygad om att Bills pass rush kommer stressa Dolphins QB Tagovailoa med Von Miller, Greg Rousseau, Boogie Basham och A.J. Epenesa. Det kommer vara konstant press på Tua och jag är inte helt såld på honom än. Till skillnad från Bills som har QB Allen som är dominant i alla lägen för dagen.

Jag har svårt att se Dolphins, trots Bills bekymmer i sin secondary, matcha Bills poäng framåt.

Jag spelar Bills -3,5 till oddset 1,77 hos Unibet och anser det vara omgångens bästa spel. För er som vill göra en rak dubbel från de matcher som spelas kl 19 bör addera Chiefs.

Värt att notera:

1. Bills startar två rookie cornerbacks idag pga. skada. Just Bills defense är dagens knäckfråga. När det gäller offensiven behöver vi inte vara oroliga. Vi vet att QB Allen kommer styra offensiven fläckfritt och sätta många poäng på tavlan, men kan Dolphins svara tillbaka? Ja, men det bygger på huruvida Bills finner ett stopp i sin secondary. Dolphins har Hill och Waddle som kan leverera poäng. Som sagt; inför den här matchen är Bills defense rankat som nr 1 eller nr 2 gällande total yards allowed, passing yards allowed, rushing yards allowed och points allowed. Det är inte kattskit, men som sagt; det är en sargad secondary som kommer testas.

2. Som sagt; Bills är favoriter att vinna Super Bowl i år och som de har sett ut de första två matcherna i år finns inte mycket som talar emot det. De har varit helgrymma. Vinsten mot Rams var imponerande emedan vinsten mot Titans var skämskudde på för Titans. Bills dominerade från början till slut. 41-7. Alla pratar om Tua och Hill. Jag pratar hellre om kombon Allen och Diggs. Allen har kastat mot Diggs 23 gånger på två matcher och av dessa har Diggs tagit emot 20 (!) och omvandlat dessa till 270 yards tillsammans med fyra touchdown. DET. ÄR. STRÅLANDE. Stefan Diggs har en 157,4 passer raring när han fått bollen. Det är nästan i perfectum. Om jag sedan berättar att Diggs har ett snitt på 82 mottagna yards mot Dolphins förstår ni att han gillar att spela mot delfinerna. Notera det!

3. Dolphins är som sagt hyggligt skadefria, men återigen; Bills är ett mer komplett lag, trots skadorna på sin secondary. Jag tycker det. Jag kan inte se Dolphins orka stå emot Bills offensiv, samtidigt som Dolphins QB kommer bli testad hela, hela dagen av Bills pass rush. I match 1 satte Bills defensiva front hela sju sacks! I match nr 2 stängde de ner Titans RB-äss Henry. Bills är som sagt ingen bluff i år.

4. Bills WR Davis är tillbaka på planen idag i Miami. Han hade en del bekymmer med sin ankel senast och stod över. Nu har han själv gått ut och säger att han är 100%. Det gör att QB Allen får mer outs än tidigare, vilket också gör att Dolphins secondary kommer få stora problem med att täcka Bills spelare i offensiven. Crowder med sina slot-löpningar är riktigt bra också.

5. Notera att Dolphins tillåtit 116,5 yards på marken i snitt över de två första matcherna. Det kommer inte fungera framöver.

6. Som sagt; Dolphins är spännande i år och om Tua orkar hålla ihop en hel match under konstant press, då blir jag än mer imponerad. Jag tror inte det, men chansen finns där. Han har sju touchdowns över de första två matcherna och leder NFL med 739 passade yards.

7. Bills är +3 gällande turnovers i sina första två matcher. De har spelat fläckfri fotboll.

Jag vill se Bills förlora innan jag spelar emot dem. Jag tycker de, trots sina skador på sin secondary, är en nivå upp kontra Dolphins. Jag spelar Bills -3,5 till oddset 1,77 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip