Packers (6-8) åker till Miami för ett möte med Dolphins (8-6). Två lag med superstars i sina lag. Packers QB Rodgers vs Dolphins WR Hill. Det är också två lag som aspirerar på slutspel, där Packers behöver ha en del kantbollar som studsar rätt. Dolphins däremot har förlorat tre raka matcher och det har sett bekymmersamt ut.

Jag spelar på Packers QB Rodgers att passa för mer än 248 yards i afton till oddset 1,87 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Packers har fått igång sin offensiv relativt hyggligt på slutet. Framför allt har WR Watson visat sig på styva linan och levererat. Idag möter Packers en Dolphins-secondary som varit hårt skadedrabbat och lita på att QB Rodgers kommer utnyttja det. Dolphins har tillåtit 246 passade yards i snitt över årets matcher.

2. Dolphins QB Tagovailoa har varit sådär på slutet och Dolphins har förlorat tre raka outings. Idag möter han ett av ligans bästa pass defense.

3. Räkna med att Packers kommer varva sin playcaling, eftersom Jones och Dillon, Packers tandem möter ett Dolphins som tillåter 117,8 rushing yards per outing.

4. Packers Rodgers har ett "sådär-år", men det har sett en aning ljusare ut på slutet och idag kommer Dolphins secondary testas rejält. Rodgers vet att de är tunna i secondaryn, vilket gör att han kommer testa ett antal "deep balls". Jag tycker Ö248 yards är spelvärt.

Som sagt; en outing som båda lagen måste vinna, där Packers har kniven på strupen. Jag gillar Rodgers chanser att visa vad han kan och just bollarna mot WR Watson brukar plockas in. Jag testar Ö248 passade yards till oddset 1,87 hos Unibet .

God jul!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip