Dolphins (8-5) hemma mot Patriots (6-7). Återigen en fajt mellan mästaren och lärjungen. Belichick vs Flores. Jag är faktiskt lite smått imponerad över Dolphins HC Flores (en kille som är uppväxt i New Yorks tuffa projects). Han har varit en riktigt duktig spelare själv före skadorna förstörde den karriären, men han var också grymt duktig på strategi för själva spelet och blev snabbt upplockad för att bli coach. Han låg bakom Patriots tunga defense för ett par år sedan med Super Bowl-vinsten från Falcons som en av flera bedrifter. Totalt har Dolphins HC hela 3 Super Bowls som coach. Flores kan Belichick, men Belichick är "chefen". Det som kan tala för Patriots är att att de, trots alla spelare som är borta under säsong 2020 pga. COVID-19, är deras springspel. De snittar 147,5 yards per game och är nr 5 i NFL med den statsen. Dolphins rush defense har dock blivit bättre och bättre ju längre säsongen gått.

Jag kommer dock på på Dolphins i den här outingen och spelar på -1 till oddset 1,86 hos bet365 .com. Jag tror Dolphins tar chansen att eliminera Patriots från slutspelet i afton. Lärjungen Flores får stopp på mästaren Belichicks Patriots springspel. När väl den udden är borttagen, då är Patriots i min värld harmlösa...

Värt att notera:

1. Dolphins har jobbat fram minst en turnover i 19 raka matcher. Riktigt bra jobbat.

2. Patriots är 2-5 på bortaplan i år.

3. Dolphins spelade riktigt bra mot Chiefs senast och fick QB Mahomes ur balans rejält. Fyra turnovers från Chiefs sida är inte varje dag man ser. Det är ett tecken på att den här unga truppen med bra spelare på nyckelpositioner börjar bli sammansatt. Nästa säsong kommer Dolphins vara riktigt bra.

4. Dolphins QB Tagovailoa satte 28/48 pass mot 316 yards (bästa statsen i karriären hittills) mot extremt duktiga Chiefs.

5. Dolphins är ett av de lag som Patriots även under Tom Brady-eran haft svårt för. Totalt sett berättar statistiken att Dolphins är 55-52 all-time. Patriots utan Brady är ett klart sämre lag. Ett konstaterande.

6. Patriots blev avklädda mot Rams senast; förlust med 24-3. QB Newton blev bänkad för andra gången i år. Han nådde låga 119 yards för 9/16 pass och det är för svagt. Notera att det var Patriots sjunde förlust i år för första gången sedan 2002.

Nej; Dolphins tar chansen på hemmaplan i eftermiddag och ser till att stänga dörren för Patriots. Jag spelar Dolphins -1 till oddset 1,86 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip