Dolphins tar sig an Ravens i sin generalrepetition och för mig är det Ravens som är ett intressant spelobjekt här, då Ravens ALLTID haft lätt för Dolphins de senaste åren. Av 10 spelade matcher har Ravens vunnit 8 inklusive playoffs. DET är bl a den typen av stats som jag värderar högt i mitt spel.

Jag kommer spela Ravens -1 till oddset 1,91 hos 888sport .com.

Värt att notera:

1. Ravens som Jets har en intressant QB-situation med tre bra QB's, där QB1 Joe Flacco verkligen tänt till av "utmaningen" som Lamar Jackson och RGIII stått för. Flacco har agerat mycket mer konkret och förstår att det är 110% i alla lägen som gäller. Flacco kommer med garanti spela minst två quarters.

2. Ravens defensiv är enastående. Medvetet val över flera år har gjort att Ravens ser grymt starka ut i defensiven och det kommer Dolphins få känna av i afton.

3. Ryan Tannehill, QB i Miami. Är det fågel eller fisk? Jag tror inte ens Dolphins vet egentligen, men i afton kommer han att få visa upp sig rejält.

4. 49'ers-hjälten RB Frank Gore gör debut hos Dolphins. Nu vid 35 års ålder. Killen kommer med garanti att komma in in Canton, Ohio som Hall of Fame-RB. Det skall bli kul att se om Gore kan skära igenom Ravens tuffa defense.

5. Ravens secondary kommer synas ikväll av Dolphins och jag är övertygad om att Broncos kommer hantera det jättesnabbt.

6. Dolphins har tappat WR-ässet Landry till Browns, försvarsbjässen Suh till Rams och C Pouncey. Det måste sätta sina spår.

Jag spelar på att Ravens rullar sina QBs i afton dock med Flacco som nr 1. Ravens -1 luktar riktigt gott!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip