Tidig match i söndagens NFL-omgång (15.30) och även denna söndag spelas en match i London. Dolphins vs Saints. En trevlig match att ta del av och jag kommer spela på att Saints QB Drew Brees fortsätter finna sina receivers i red zone.

Jag spelar Saints -3 till oddset 1,80 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Saints defense har varit riktigt bra i två outings av tre och nu senast såg det riktigt stabilt ut. Dolphins offense har varit remarkabelt uselt. Nu senast mot New York Jets (som "alla" experter trodde skulle gå 0-16) var det en genant outing och HC Case sågade sin offensiv rejält i efterföljande presskonferens efter förlust mot Jets.

2. Drew Brees var exemplarisk senast och han är riktigt på tårna för dagen. En konkret matchup idag är Brees vs Miamis secondary och jag är övertygad om att Brees kommer plocka isär den.

3. Dolphins har normalt sett ett bra lag. MEN springspelet och QB-rollen via Cutler har varit riktigt svag. Saints passar i mitt tycke Dolphins illa och det skall vara en vettig chans till en stabil seger.

4. HC Payton var väldigt nöjd med sitt lag senast, trots att springspelet fortfarande haltar en aning. Skulle det bli full rulle på springspelet för Saints idag, då har Dolphins få motdrag.

Jag spelar Saints -3 till oddset 1,80 hos bet365 .com och jag bygger det på att QB Brees kommer mata bollar till sina olika receivers och TE, vilket gör att Dolphins secondary kommer få en tuff, tuff eftermiddag i England...

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip