Dolphins (9-3) tar emot Titans (4-8) i en match, där Vegas lagt linan -14 Dolphins. Det kan tyckas en aning högt, men Titans har inte alls mycket att spela för medan Dolphins vill hänga kvar i toppskiktet av AFC för att få hemmaplansfördel genom slutspelet. Det är icke att förringa.

Dolphins har varit fantastiskt duktiga i år. De har en av ligans absolut bästa resultat (9-3). De har ligans nästa bästa scoring offense med 32 poäng i snitt per match. De snittar i snitt 7 yards per spel. De har spelat fläckfri fotboll sedan sin bye-week och har tre raka vinster. Deras defense har bara gett upp 18 poäng över den senaste tiden. ALLT talar för Dolphins. Jag spelar dock aldrig på en så hög lina, utan väljer istället att spela på QB Tagovailoa att nå +282.5 passade yards i matchen.

Värt att notera:

1. Vinner Dolphins över Titans i afton kommer de ta klivet upp som nr 1 i hela AFC. Notera det.

2. Titans kommer låta rookie-QB Will Levis starta sin sjunde match i NFL. Han har kastat för 1 266 yards med sju touchdowns och två interceptions i dessa sex matcher. Han har en passer rating som berättar 86.9 och en completion percentage som säger 57.8. MEN. Han har också blivit sackad hela 19 gånger. Dolphins defense är ingen lek och risken är överhängande att det blir en lång afton för QB Levis.

3. Titans secondary är inte särskilt bra i år och mot just Dolphins kommer det vara extra jobbigt med tanke på WRs Hill och Waddle för att nämna två. Dolphins har +30 poäng i hela sju matcher i år. Det är också viktigt att nämna att deras bäste LB Simmons är borta i afton. Tungt avbräck. Mitt speldrag kommer i samband med ovan tanke. En svag passing defense mot ett stekhett offense som QB Tagovailoa skött mästerligt. Jag är övertygad om att Tagovailoa kommer kasta djupa och fina bollar hela tiden mot Titans secondary. Notera det.

4. Dolphins RB-duo med Mostert och Achane måste vara en av ligans bästa.

5. Dolphins HC McDaniel har skapat det mästerliga Dolphins vi sett i år med sittt sätt att ge liv i sin spelare. Kolla in QB Tagovaila idag kontra tidigare år. Natt som dag. McDaniel har trott på Tua sedan dag 1 i Dolphins och har byggt honom på sitt sätt. Tagovailoa har svarat upp på det.

6. VEM klarar av att täcka WR Tyreek Hill i Dolphins? Mitt svar är ingen.

Jag är övertygad om att Dolphins kommer vinna, men finner spelvärdet i att QB Tua Tagovailoa gör minst 282.5 passade yards till oddset 1.88 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip