Eagles (9-1) möter Bills (6-5) på hemmaplan och detta är den bästa matchen i helgen enligt mitt sätt att se på det. Eagles har gått som tåget på hemmaplan i år, samtidigt som Bills varit svaga på bortaplan. Det finns många stories i storyn om vi ser till matchen.

Jag kommer gå på Eagles i den här outingen. Jag vill se mer av Bills än det jag såg senast de spelade.

Mitt spelvärde finner jag i tidig Eagles ledning (de har spelat mest i ledning under året) och framför allt att laget leder efter en spelad halvlek. Jag tar Eagles -2.5 i halvlek till oddset 1.90 hos bet365 .com


Värt att notera:

1. Hur vi än vänder och vrider på det; Eagles QB Hurts är 9-1 två säsonger i rad. Det är starkt jobbat! Det är bara tre gubbar före honom som lyckats med det och de är alla med i Hall of Fame; Manning, Elway och Kelly.

2. Eagles är nr 3 i NFL när det kommer till att sätta press på motståndarens QB. Ravens och 49ers är de lagen som är något bättre.

3. Jag undrar hur Bills offensiva tackles Dawkins och Brown mäktar stå emot Eagles Reddick och Sweat. De två sistnämnda körde över Chiefs tackles i föregående vecka. Denna matchup är väldigt intressant. Om inte Bills QB Allen får tid i sin passningsficka, då blir det tufft.

4. Eagles är bäst i ligan när det kommer till run defense. De leder all statistik här. Det har gjort att motståndaren har max provat att springa i snitt 19 gånger per outing. Om den statistiken står sig är det nytt rekord i NFL.

5. Bills och QB Allen hade en ny offensiv koordinator i form av Brady senast. Det syntes att upplägget handlade om att spela enkelt, ta få chanser och framför allt hålla i bollen. Allen har hela 12 interceptions i år och det är på tok för högt. Bills vann matchen och spelade en bra match rakt över.

6. Eagles secondary har börjat vakna till liv. De tillåter bara 6.1 yards per pass och försök. Nu pratar vi alltså yards per pass.

7. Eagles är för närvarande bäst i NFL i red zone. De sätter touchdown vid 77% av deras tillfällen. Starka papper.

8. Hur skall Bills göra för att vinna den här matchen? Noteras bör att Eagles har 19 sacks i de första 55 minuterna över de 10 senaste matcherna. För det första måste åter QB Allen spela "säker fotboll". Inga turnovers. Inget slarv. Om de lyckas hålla i bollen, då kan de vara med länge i den här matchen. Bills är normalt ett topplag, men deras skador på sin defensiv har gett dem slagsida i år. De kommer få det tufft.

9. Lagen har mötts fem gånger över de senaste åren och Eagles är 4-1.

Jag hoppas och tror på en jämn match, även om statistiken lagen emellan (se inbördes) berättar något helt annat. Bills har blivit outscored med 32 poäng i de fem senaste matcherna mot Eagles. När Eagles spelat som favorit är de 8-1.

Jag går på Eagles i denna outing, men nyper oddset i halvlek. Det som berättar att Eagles skall leda med minst -2.5 poäng till oddset 1.90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip