Det är tredje matchen för Browns i afton och från deras sida kommer unge rookien Dorian Thompson-Robinson få mycket speltid. I de två första matcherna är han 17/21 med 184 passade yards. En QB-rating på 134, vilket är grymt bra. Till det har han adderat två touchdowns. På marken har han löpt för 47 yards på nio försök. Snacka om starka papper. Browns HC vill se mer av DTR och det blir facit i afton. Men räcker det?!

Eagles har spelat få starters om någon hittills. MEN till denna drabbning kommer Eagles släppa loss ett antal starters och då framför allt offensivt. I år har Eagles en ny koordinator, men det är samma "set-up" i deras spel = många springspel med QB, många springspel med RB och samma rutter som under fjolåret. QB2 är Mariota och vad han kan vet vi redan. Han kommer få spela en del idag. Eagles ser stabila ut. Deras 53-manna trupp kommer vara hyggligt intakt, men ett par platser krigas det fortfarande om. Eagles QB3 McKee skötte sig bra mot Ravens som aldrig vill förlora en preseason-outing. McKee vs DTR kommer bli en fröjd för ögat. Två unga quarterbacks som får en chans att visa upp sig. Eagles springspel såg mer genomarbetat ut i år och det testades nya koncept med flera variabler som var kul att se. Eagles RB Steen var bra senast. Till denna outing får vi även se deras RB2 och RB3. Det kommer göra skillnad. Till Eagles fördel.

Jag väljer att spela Eagles -3,5 till oddset 1,91 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Eagles är ett mycket bättre lag än Browns. På samtliga positioner. Om Eagles håller vad de lovat spelas ett antal starters under Q1 och en bit in i Q2, vilket gör att Eagles får en stark start.

2. Under lagens s.k. "joint practice" säger rapporterna att Eagles dominerat. Eagles djup i truppen är en av NFLs främsta. Det går inte att undgå.

3. En spelare som gjort ett gott intryck hos Browns är Ol Dawand Jones. Följsam, nyfiken och tung att stå emot. Det har också surrats en hel del om WR Watkins som hade den sista TDn mot Jets. Vill gärna se mer av dessa.

4. Hemmaplan för Eagles i afton. Håll i hatten! Jag är övertygad om att laget vill visa hur starka de är och hur taggade de är inför kommande säsong.

Jag spelar Eagles -3,5 till oddset 1,91 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip