Eagles (2-3) vs Bucs (4-1). Vecka 6 är redan här. Linan i Vegas har Buccaneers som favorit till -7.

Jag följde Panthers mot Eagles senast och jag kan fortfarande inte förstå hur Eagles hade en chans att vinna den matchen över fyra kvartar, men när krutröken lagt sig stod Eagles helt obegripligt som vinnare. Panthers lyckades omkullkasta sig själv i en match de i mitt tycke ägde fullständigt.

Bucs då? De körde över Dolphins (45-17) och det var en fröjd för ögat att se QB Brady styra och ställa som aldrig förr. Han ser exceptionellt bra ut och då skall vi veta att Bucs defense har stora skadebekymmer. MEN vad gör det när offensiven rullar på i +200 kilometer i timman, utan att trampa på bromsen. Bucs måste vara ett av ligans bästa lag för tillfället.

Jag kommer spela Bucs -4,5 till oddset 1,72 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Bucs Brady är 9-1 på 10 starter med tre dagars vila (som idag). Sug på den. Mot Dolphins levererade han in 411 yards med fem touchdowns till det. Han lyckades finna såväl WR Brown som WR Evans. De hade respektive +100 mottagna yards, vilket är enormt bra på den här nivån. Bucs är nr 1 i total offensiv i NFL. De är nr 3 i NFL vad gäller gjorda poäng framåt. Kom ihåg att Brady har 15 touchdowns mot 2 interceptions på fem matcher. Idag har det upplagt för Brady-show igen på prime time.

2. Eagles lyckades vända underläge 3-15 till att vinna med 21-18. Man måste i och för sig berömma Eagles defense som såg till att Panthers enkom lyckades överkomma 5/15 third downs och nå 267 yards. Idag är det dock en helt annan outing och motstånd. När Eagles möter vinnande lag har de haft stora svårigheter. De är 1-3 i den typen av matcher. De har inte heller lyckats vinna på hemmaplan, vilket också säger en hel del.

3. Även om Bucs har en del skador på defensiven har de skött sig remarkabelt gott måste tilläggas. De har bara tillåtit 17 poäng i sina två senaste matcher. Värt att notera.

4. Lagen har mötts två gånger över de senaste 6 åren och då har Bucs vunnit båda.

5. Frågan som alla funderar på är; hur mår Bradys tumme och vem skall Eagles QB Hurts kasta till när hans TE Goedert är i COVID-19-protokoll? Jag är övertygad om att QB Brady kommer dissekera Eagles defense i jämn takt med bra styrning. Han spelade med sin tumme senast, men det hämmade honom bara en aning. Eagles QB Hurts kommer få mest bekymmer med att stå upp under matchen även om han är snabb att löpa. Nej; Eagles passar Bucs som hand i handsken i denna match. De är det klart bättre laget.

6. Notera att Eagles har tillåtit 142 yards per game och 4,3 yards per löpning på marken. Det berättar att Eagles run defense är svagt och här har Bucs funnit en öm tå som de kommer utnyttja.

7. När jag gick igenom detaljerna från Eagles match mot Panthers måste jag säga att laget har exceptionellt svårt i offensiven. QB Hurts är en mobil QB som har snittat 256 yards på marken; skapat 3 touchdowns på 43 yards.

Jag har svårt att se Eagles kunna röra Bucs idag. Mitt spel landar på Bucs -4,5 till oddset 1,72. hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip