Eagles (1-2) vs Chiefs (1-2). Det är för mig helt obegripligt att Chiefs är 1-2 med tanke på den trupp man har. Det är också helt obegripligt att Chiefs dessutom är sist i sin division, vilket är första gången sedan vecka 6, 2015 (de vann sedan 10 raka segrar). För mig är dagens bästa spel Chiefs vinst i Philadelphia. Det finns inte på kartan att Chiefs är 1-3 efter fyra matcher med tanke på sin trupp och sitt mindset. Det finns inte.

Jag kommer spela Chiefs -6 till oddset 1,75 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Chiefs har i mina ögon gett bort sina två förluster genom ett urbota slarvande som sedan motståndarna hanterat fläckfritt och gjort poäng på. Trots alla dessa misstag har Chiefs varit med i matcherna. Mot Chargers senast hade man 4 (!) turnovers och det funkar inte. Det var dock match hela vägen in, vilket i sig imponerar. Nu måste Chiefs spela sin fotboll. Inget slarv. Inget krångel. Då kommer Chiefs offensiv att bana väg mot Eagles.

2. QB Mahomes är 39-2 i sin karriär när Chiefs släppt in färre än +30 poäng. Sug på den.

3. Inför den här matchen mot Eagles borta har det sett helt annorlunda ut på träningarna och även på presskonferenserna. HC Reid, som själv fick åka till sjukhus efter matchen för observation, kom tillbaka på tisdagen och enligt säkra källor gav en mindre föreläsning till sin organisation som fick igång alla. Dagen därpå berättade TE Kelce att spelarna var på en ny nivå, tillsammans, efter Reids samtal med spelarna. Jag är övertygad om att spelarna kommer spela för HC Reid idag och köra över Eagles. Jag är helt övertygad om det.

4. Vad har inte fungerat för Chiefs? Det är framförallt turnovers som bygger på slarv, men också dålig kommunikation på defense innan ens bollen är igång. Det har varit pojklagsnivå vissa gånger. Till denna match har alla ledande spelare i Chiefs bedyrat att nu skall vi alla vara på samma linje och spela klassisk, effektiv Chiefs-football. Med det sagt; ut och bevisa det.

5. Eagles blev överkörda av Cowboys i måndags under Monday Night Football. Det var ingen vacker syn. Kort vecka nu och då möter man ett Chiefs som skäms över sina senaste två outings. Det kan bli en extremt tung vecka för Eagles. Det som stack ut var hur illa den offensiva linan skötte sig hos Eagles. Har för mig att Eagles hade 13 flaggor, varav den offensiva linan stod för merparten. Det räcker inte mot Chiefs. Notera att Eagles bara har en spelare av fem kvar från vecka gällande den offensiva linan.

6. Chiefs har ägt Eagles i deras två senaste matcher mot varandra.

Nej; Eagles möter Chiefs i ett helt fel läge. Chiefs kommer inte vara 1-3. De kommer inte göra sin HC besviken, utan de kommer spela sin fotboll och vinna relativt enkelt mot Eagles. Spela -6 hos Unibet , LeoVegas och Casumo till oddset 1,75.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip