Eagles (8-0) tar emot Commanders (4-5) hemma på Lincoln Field för Monday Night Football.

Vi kan stilla säga att Eagles är storfavoriter att vinna den här outingen och spelvärdet finns att finna annorstädes än just moneyline. Eagles ligger på -11 på linan och även om det är god chans att de fixar det ogillar jag som sagt för höga handicap. Det jag däremot vet är att QB Hurts har en god chans att själv springa in med bollen för en touchdown och när bet365.com ger mig 1,95 i odds, då tar jag det.

Jag spelar QB Hurts att göra en touchdown till oddset 1,95 hos bet365.com

Värt att notera:

1. Eagles är det enda laget i NFL som är obesegrat. De har verkligen levererat och staden lever upp igen. En eloge måste ges till Eagles Howie Roseman som under NFL-draften "ägde" trejderna. A.J.Brown från Titans blev juvelen i kronan och som han har levererat. QB Hurts har fått full snurr på sin offensiv, där laget är nr 3 i NFL gällande yards per outing (391) och nr 2 i NFL gällande antal poäng framåt per outing (28,1).

2. Hurts har varit magnifik. Han har kastat för 2 042 yards med tillhörande 12 touchdowns mot två interceptions. Men det är hela organisationen som är suveränt skött. Jag har redan berätta om Roseman, men även Eagles HC Sirianni har varit ett lyckodrag. Ägare Lurie som har en Super Bowl-ring på fingret vet hur du bygger ett lag inifrån och ut. Det är det vi ser nu. Det har betalat av sig bra även om inga ringar delas ut i november. HC Sirianni betonar att alla i byggnaden vill vinna tillsammans.

3. Commanders behöver en vinst för att överhuvudtaget kunna andas en chans på slutspel. Det är dock fel lag som de möter idag. Eagles är bättre på nästan alla nyckelpositioner, därav en lina som säger Eagles -11. En spelare som måste vara på tå är Commanders WR McLaurin som är en av de bättre ligan. Han har 609 receving yards med två TDs till det. Men för att få full snurr måste även Curtis Samuel vara tillgänglig och alert i afton. Han har tagit emot 45 pass för 455 yards och tre TDs. Jag är dock tveksam till om Commanders kan matcha upp i slutändan. Det känns dessvärre inte så. Defense-ässet Chase Young spelar inte i afton.

4. Eagles å sin sida vet att det stora hotet är WR McLaurin, vilket gör att de kommer köra zone coverage för att skydda sig mot de långa, djupa bollarna.

5. Commanders defense är det som varit lagets syre över de senaste omgångarna. Deras defense är bra. Duktiga på att stoppa springspelet, men också grymma att sätta press på motståndarnas QB. Om vi sneglar på statistiken har de tillåtit låga 21 poäng eller färre över de senaste fem matcherna.

6. Eagles defense då? Utan att darra på manschettknappen har laget en av NFLs bästa pass rushers som en unit. Ett lag som fått erfara det är just Commanders i första mötet lagen emellan. Hela 9 sacks genererade Eagles då.

För mig är det här en match som Eagles skall vinna. Commanders genererar som sagt bara hyggligt framåt medan deras defense har varit en faktor för att hålla laget kvar i matchen. Jag tycker dock att Eagles har på tok för många vapen på marken och i luften som gör att de inte skall förlora i afton. Högt handicap ogillas, men TD-görare på QB Hurts till 1,95 hos bet365.com tar jag mer än gärna.

/RoloMartins
This is the stats tab
This is the post tip