Det är som sagt flera toppmatcher denna söndag med den tidiga matchen mellan Dolphions och Chiefs för att sedan följas av denna mellan Eagles (7-1) vs Cowboys (5-2) och därefter Sunday Night Football mellan Bengals och Bills. En helt fantastisk söndag för ett amerikanskt fotbollsfan.

Eagles spelar hemma mot Cowboys och som sagt; en otroligt läcker match att se fram emot. Noteras bör att såväl Eagles QB Hurts och Cowboys QB Prescott hade fyra touchdowns var i sin senaste match. Det här kommer bli en klassisk showdown; tro mig.

Jag kommer gå på Eagles, då jag anser dem vara ett mer homogent lag än Cowboys över fyra hela kvartar. Jag tar Eagles -2.5 (kanske ett walk off field goal som avgör) till oddset 1.81 hos Unibet .com, men oavsett; Eagles är ett mer komplett lag enligt mitt sätt att se på det.

Värt att notera:

1. En av ligans mest heta spelare för dagen heter AJ Brown och spelar för just Eagles. Han har sex raka matcher med +125 yards i mottagna yards. En enorm prestation och inga tecken på himlen säger att det kommer gå sämre idag. Sex raka matcher är NFL-rekord.

2. Eagles har gjort ett fenomenalt jobb att stoppa sina motståndares pass rush till dags dato. Idag MÅSTE de stoppa Cowboys Micah Parsons och det tror jag de gör. Orsaken till det är att QB Hurts är en mångfacetterad spelare som är minst lika vass på att springa, vilket gör att Parsons måste tänka minst 1-2 gångar innan han gör sina s.k. "reads".

3. Cowboys WR Lamb har äntligen fått igång sitt spel. Han var uppenbart missnöjd med hur han användes i offensiven efter de första matcherna, men nu är det annat ljud i skällan. Lamb har 19 mottagningar för 275 yards och två touchdowns över de senaste två matcherna. Eagles secondary kommer få händerna fulla här i afton.

4. Eagles gjorde åter en smart trejd i samband med deadline och plockade över safety-ässet Kevin Byard från Titans. Det gör att lagets secondary kommer få ett tydligare lugn. En grym värvning enligt mig.

5. Om Cowboys skall vara med länge i den här matchen krävs det att Cowboys QB Prescott spelar fläckfri fotboll. Det är sällan så sker, men när han är som bäst är han riktigt bra. Han har haft en tendens att kasta bort bollar, men mot Eagles genom åren har han skött sig bra. Inga interceptions på Lincoln Financial Field över de fem senaste matcherna där. Det bör noteras. MEN som helhet genom Prescotts karriär är just Eagles hans värsta motståndare gällande interceptions. Han har nämligen kastat bort hela åtta bollar mot dem i sin karriär.

6. Eagles har förlorat fyra av sina fem senaste matcher mot Cowboys. En oroväckande stats, men Eagles vann senaste gången de möttes.

7. Många är nyfikna på hur illa ställt det är med QB Hurts knä. Det har varit en ongoing topic genom hela veckan, men från Eagles håll (och vad skall de säga) är allt fine and dandy. Som jag ser det; om Hurts spelar, vilket han kommer göra, då är han kapabel att röra sig som han skall och därmed är Eagles ett bättre lag.

Jag är övertygad om att Eagles vinner matchen. För dig som spelar moneyline är Eagles gjutet. Jag spelar Eagles -2.5 till oddset 1.81 hos Unibet . Det här kommer bli en sevärd match!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip