Sunday Night Football mellan Eagles (5-1) och Dolphins (5-1) kommer bli sevärd ur så många perspektiv. Dels för att Eagles inte gjorde en poäng mot Jets i andra halvlek senast och torskade, men också för att Dolphins återigen får möta ett lag som är över .500. Det första lag som de mötte var Bills och då åkte de på storstryk. Med det sagt; let the show begin!

Fyra av Dolphins vinster har varit mot NFL "rock bottom". Med det sagt vill jag ändå betona att Dolphins är bra i år, men nu börjar motståndet bli allt tuffare för dem. Eagles borta är inget lätt motstånd. När även Eagles får tillbaka Lane Johnson, Jalen Carter och Darius Slay tillbaka på planen, då är det ett riktigt starkt manskap på plats. Vad blir mitt spel då? Jo, jag väljer att spela Dolphins WR Hill att göra en TD till oddset 1.90 hos bet365 .com. Hill är alltid som bäst i de tuffa matcherna och han måste visa vägen för sitt Dolphins idag. Eagles är ingen "push over". När vi sedan kikar på Eagles secondary är den fortfarande skadedrabbad, vilket gör att Dolphins QB Tagovailoa kommer ge Hill chansen. Ofta.

Värt att notera:

1. Eagles game strategy måste vara att aktivt springa med bollen. I tid och otid. Det kommer ge QB Hurts bättre alternativ i sin offensiv. När det kommer till defensiven finns bara ett alternativ; aktivt pass rusha Tagovailoa. I tid och otid. Dolphins QB är ruggigt snabb i sin passningsficka och han är snabb med att få ut bollen ur sina händer.

2. Dolphins leder NFL i antal yards per game. Drygt 500 yards per match och ett snitt om 37 poäng offensivt per match är resultatet hittills. Inte illa pinkat. 500 yards per outing är ca 100 yards mer än det lag som är nr 2 i NFL (se Eagles). Denna outing är dock något helt annat än Panthers, Patriots, Giants, Broncos och Chargers. Notera det.

3. Dolphins har vunnit sina matcher genom att attackera "middle of the field" och om vi tittar på Eagles största svaghet = "middle of the field". Här är jag övertygad om att WR Hill kommer få chansen och då kommer han plocka bollen och springa som en skållad råtta för en TD. Tro mig.

4. Eagles slog till och signade WR-legenden Julio Jones till sitt manskap i veckan. Han kommer vara spelklar och lär få en del bollar som WR3. Jones är en av de bättre receivers som funnits i NFL över de 10 senaste åren. Skador har stoppat honom, men han kan fånga såväl en som två bollar vid behov.

5. Eagles kommer spela i de gamla klassiska "Kelly green-tröjorna". Det som är viktigt att notera här är att de har inte vunnit i den dressen sedan 1995.

6. Dolphins WR Tyreek Hill är ett unikum. Han har satt fyra TDs för Dolphins när laget inalles har sju +40 yard spel. Hill leder NFL med 814 mottagna yards över sex matcher. Den siffran är den största sedan Super Bowl startade. Hill ÄR så bra. Eagles har ingen i sitt lag som kan matcha Hill på marken med den snabbhet han besitter. Ingen. Om Hill når 86 yards mot Eagles är han den fjärde spelaren genom alla tider som når 900 yards över de första sju matcherna. Imponerande!

7. Eagles har med garanti gnuggat Bills överkörning av Dolphins 1 oktober. Då sackade Bills QB Tagovailoa hela fyra gånger och träffade honom hela nio gånger. Med den typ av pressure, då kan Eagles skapa bra förutsättningar.

Jag är inne på att det blir en tajt match, men tycker det är svårt att utröna vilket lag som vinner. MEN en sak är säker; Dolphins WR Tyreek Hill kommer få chansen. Ofta. Jag spelar honom att göra minst en touchdown till oddset 1.90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip