Eagles (4-6) vs Giants (3-7). En härlig fajt mellan normalt två bra lag. I år har det dock inte sett lika bra ut för något av lagen, även om Giants tänt till lite på slutet. Eagles då? Ja, otursförföljt av skador och har inte fått till det som komplett lag ännu, MEN vid förlust idag är det med garanti fullständig ridå. Det gör att den motivationen väger över till Eagles fördel.

Jag kommer spela Eagles -4 till oddset 1,85 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Eagles har förlorat tre av sina fyra senaste matcher och den trenden måste brytas nu.

2. Eagles secondary är skadeskjutet och det gör att laget har fullt upp med att fylla sina positioner. Idag möter man Odell Beckham Jr och det gäller att ha koll på sina linjer.

3. Eagles run defense har dock varit en ljuspunkt för laget. Det behövs idag mot RB-rookie Barkley. Killen ligger på plats 6 i hela NFL med sina 728 rushing yards. Eagles springspel (deras tre bästa RB's är skadade) ligger på 178 yards. Det säger allt.

4. Giants leder all-time stats mellan lagen: 85-84-2, MEN håll i hatten nu; Eagles är 8-1 sedan 2014. Det är starka papper.

5. Eagles offense är riktigt bra när allt klaffar. TE Ertz är en av ligans bästa tight ends och är ett stabilt kort för QB Wentz när de är i redzone. Nyförvärvet WR Tate måste visa upp sig nu. Tate är riktigt bra när form finnes.

6. Kan bli att special teams får en avgörande funktion idag och då håller jag Eagles rakt över.

En svår match, men Eagles som vann Super Bowl ifjol är borta från slutspel om de torskar mot Giants idag. Det kommer inte ske och hemma på Lincoln Field är laget normalt starka.

Jag spelar Eagles -4 till oddset 1,85 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip