Monday Night Football. Eagles (5-7) vs Giants (2-10). Båda lagen spenderar sin tid i den riktigt svaga divisionen NFC East, där underpresterande Cowboys leder divisionen med ett negativt resultat; 6-7 tätt följt av Eagles och sedan svaga Redskins och just Giants. Den här matchen kommer Eagles att vinna, men vi måste finna rätt spelvärde.

Värt att notera:

1. Eagles är 7-1 mot Giants i Monday Night Football.

2. Eagles har vunnit de senaste fem matcherna mot Giants, varav fyra av dem har spelats i Philly. Eagles totala poängskörd mot Giants under dessa matcher har varit 131-56, vilket ger ett matchsnitt på 26-11.

3. Som sagt; Eagles kommer vinna den här outingen, men spelvärdet ligger inte handicap-spelet denna gång. Jag kommer bygga mitt speltips på att Eagles offensiv kommer dominera Giants secondary. Giants har gett upp 14 (!) stora passningsspel/mottagningar över 40 yards. DÅ finns det i nuläget bara en spelare som Eagles QB Wentz litar på (Eagles har väldigt många skador på sina WRs) och det är TE Zach Ertz. Just Ertz är den enda som spelat i matcher över hela säsongen med 70 mottagningar och 3 TDs för 736 yards. Han är i mina ögon den enda räddningsplankan som Wentz har i offensiven utöver RB Sanders...

4. Eagles rookie-RB Miles Sanders började säsongen svagt, men har skakat liv i sitt spel nu i den andra delen av säsongen och har 117 yards till att nå All-Pro running back McCoy (637 yards). Han har sprungit för 184 rushing yards i de senaste tre matcherna.

5. Tvåfaldige Super Bowl-vinnaren QB Eli Manning gör mini-comeback idag när rookie-QB Jones är skadad. Även om Manning inte spelat på ett tag är det här en trolig Hall of Famer som vi pratar om och han kommer vara en grym game manager. Om det räcker är dock en helt annan fråga. Jag tror dessvärre inte det. Eagles defense är nr 5 i NFL och Manning lär få många QB-pressure på sig, då Giants offensiva lina är mellanmjölk. Notera också att Manning är 1-9 på sina 10 senaste matcher mot just Eagles. Inte bra.

6. Giants RB-äss från i fjol, Saquon Barkley har haft skadebekymmer i år och inte levererat som i fjol. Barkley är 0-2 mot Philly, men det har inte varit pga honom, då Barkley har spelat bra och sprungit för 130 + 101 yards.

7. Eagles har förlorat tre raka matcher. Senaste outingen mot Dolphins var bedrövlig och laget har alla ögon på sig nu. Även om det varit ett skadedrabbat år på båda sidor om bollen har Eagles chansen att gå till slutspel.

Jag kommer spela på att Eagles TE Ertz gör minst en touchdown till oddset 2,25 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip