Eagles (10-4) i en klassisk showdown mot Giants (5-9). Det här kommer bli en tuff outing för Giants, eftersom de blev avklädda mot Saints senast, samtidigt som Eagles måste komma på rätt köl igen. Det både känns och luktar som en "comeback-match" för det Eagles vi är vana att se. Eagles har också en chans att ta ytterligare en seger i kolumnen för att hålla i från sig Cowboys (torskade mot Dolphins igår).

Giants och QB Tommy DeVito och hans agent har varit en snackis i New York efter flera fina insatser och med hygglig fart mot ett eventuellt slutspel, men när Saints klädde av dem senast är chanserna minimala och samtidigt möter de ett Eagles som inte kan spela sämre än vad de gjort på slutet. Det blir en tuff outing för Giants och räkna med en stabil seger för Eagles.

Jag finners ett spelvärde i hos bet365 .com som berättar att vi får 1.86 i odds om Eagles är -7 i halvlek. Det tar jag.


Värt att notera:

1. Eagles har tre raka förluster och det trodde jag på riktigt inte kunde ske med tanke på vilket lag och det omklädningsrum de besitter. Eagles har en god chans att åter nå Super Bowl, men då måste de börja få till alla lagdelar och det helst igår. Eagles har inte förlorat fyra matcher i rad på drygt tre år. De kommer inte göra det idag heller. Tro mig.

2. Vinner Eagles idag är de 11-4 och har en jättechans att vinna NFC East. De kommer ta den.

3. Eagles QB Hurts har en enorm statistik mot just Giants. Han är 4-0 mot dem som starter. 829 yards med en completion rate om 62% med sex touchdowns mot en interception.

4. Giants är duktiga på att inte ge bort några bollar. QB DeVito har inte kastat en interception över sina fyra senaste matcher, samtidigt som Giants defense spelat bra genom att ha plockat in nio pass och även skördat sju fumbles från motståndare. Det är starka papper.

5. Eagles får tillbaka sitt wide receiver-äss i form av DeVonta Smith efter knäskada. Det är ett stort, stort plus för Eagles offensiv.

6. Giants chanser att nå slutspelet blev rejält kantstötta efter förlusten mot Saints.

7. Giants offensiv har varit rakt över genant dålig i år. Laget är bland de sämsta i samtliga mätbara kategorier.


Eagles kommer vinna den här matchen. Om du spelar moneyline = ta Eagles. Om du spelar handicap = ta mitt speltips som berättar Eagles -7 i halvlek och om du vill ha en touchdowngörare; kolla in RB Boston Scott att springa från 1 and goal till bra odds.

God jul!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip