Eagles tar emot Patriots i andra veckan av preseason. Patriots har ett av ligans bästa NFL-preseason (vunnit 7/9), tillsammans med Ravens. Vissa lag spelar stora delar av sin "ordinarie" trupp, emedan andra helt vilar sina spelare och normalt testar sina starters i vecka 3 av 4 preseason-matcher. MEN notera att i år är det enkom tre matcher som spelas, vilket gör att samtliga lag "måste" testa sina spelare i game 2.

Jag kommer spela U38,5 hos LeoVegas , Casumo och Unibet till oddset 1,87, eftersom Eagles har en sådär-offensiv och Patriots har en riktigt bra defensiv i vanlig ordning under coach Belichick. Det kommer bli tajt för Eagles att få igång sitt springspel (svaga senast) och Patriots defensiv har ett enormt djup, vilket kommer göra det extra tufft för Eagles i afton.

Värt att notera:

1. Eagles orkade inte stå emot Steelers i sin premiär, utan fick se sig besegrade med 24-16. QB Hurts satte 3/7 pass för 54 yards innan han byttes ut mot reserv-QB Flacco. Jag tyckte dock att Eagles såg OK ut som helhet i första halvlek, men sedan byttes C- och D-lina in och Steelers kom tillbaka. Eagles har dock haft enorma problem med sitt springspel och det är något de måste rätta till.

2. Patriots fans skrek sig hesa när rookie-QB Mac Jones fick chansen efter att QB1 Cam Newton spelade i två serier och blev brutalt sackad av Washingtons Chase Young. Jag tycker inte Newton är rätt fit för Patriots och blev därför glad över att se Mac Jones spela riktigt bra i sin debut. 13/19 pass satt för 87 yards. Patriots vann med 22-13 på hemmaplan och det såg helt OK.

3. Patriots RB-rookie Rhamondre Stevenson samlade ihop hela 127 yards i sin debut för Patriots och imponerade. Lita på att coach Belichick kommer fortsätta sin strategi med springspel, springspel och springspel, varvat med en del korta som långa pass.

4. Eagles försöker sätta sin nya identitet under ny organisation i coach-leden och det kommer ta tid. Jag tror att QBHurts kommer få spela mer snaps, men de kommer max ge honom två kvartar. RBs måste börja leverera i afton för att finna sina positioner som RB1, 2 och 3. I nuläget vet ingen exakt status. MEN en sak vet vi; de måste börja leverera in.

Som sagt; Patriots är 7-2 i sina sista nio preseason-games och är bra. Eagles strävar efter att bygga ihop sitt lag. Det finns potential, men med tanke på Patriots defense kontra Eagles offensiv, har jag svårt att se poängskörden "skena" iväg i afton.

Jag spelar U38,5 poäng till oddset 1,87 hos LeoVegas , Casumo och Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip