Eagles vs Redskins. Monday Night Football. The big stage. Eagles QB Carson Wentz har spelat fenomenal fotboll de första sex veckorna med 5-1 som rekord. Idag tar man emot sin rival Redskins som i vanlig ordning blandar och ger även mot relativt svagt motstånd som 49'ers. Det finns två stora bekymmer inför matchen för Redskins, vilket gör att jag kommer gå på Eagles. Redskins defensiv och då särskilt secondaryn har haft det tufft när CB-stjärnan Josh Norman vilat pga skada. Kanske testas ikväll, men är inte helt klar. Utöver det är det ytterligare ett par bra spelare skadade i defensiven som gör att jag drar öronen åt mig. Det andra stora bekymret är QB Cousins som hittills i sin karriär har "chokat" tillika varit som sämst under just Monday Night Football.

Jag kommer spela Eagles -3,5 till oddset 1,73 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Eagles vann relativt enkelt i säsongsstarten 2017. Tack vare en snygg "game plan" och genom att QB Wentz engagerade hela sin offensiv.

2. Eagles QB Carson Wentz var bra ifjol som rookie. I år har killen redan växt ut till en etablerad QB som tillhör det övre skiktet. 1 584 yards med tillhörande 13 touchdowns är inte kattskit.

3. Eagles stats i relation till Redskins berättar att såväl defense som offense är i favör Eagles.

4. Det lag som lyckas bäst i springspelet kommer få övertaget direkt ikväll. Blount har börjat tugga på rejält på slutet och gjort spel efter spel. Thomas hos Redskins har fortfarande mycket att lära.

Med skadorna i defensiven, Cousins svaga matcher i rampljuset och en suveränt bra genomarbetad offensiv av Eagles gör att det känns skönt att spela -3,5 till 1,73.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip