I natt kickar verkligen NFL Preseason igång och vi kommer leverera in tre tips, eftersom det är olika tids-slottar när matcherna börjar, samt att utbudet är intressant runt NFL generellt.

Vi börjar med de regerande Super Bowl-mästarna Philadelphia Eagles som tar emot Pittsburgh Steelers. Hade detta varit en regular season-fajt, då hade det kokat inför den här matchen. Två förväntade topplag 2018/2019!

I dagarna har Eagles ägare Lurie sett till att betala sin GM och sin head coach en ansenlig summa pengar och skapat trygghet inför kommande säsonger. Snyder har förlängt bägge positioner ett antal år. Ett gott tecken på stabil management; me like.

Hos Steelers är det som det brukar vara inför NFL-säsongen; kontraktsstrul med deras suveräne RB Le'Veon Bell som inte får de pengar som han själv tycker att han förtjänar, därav holdout under träningscamp. HC Tomlin hos Steelers är van det här och han är också van att vila samtliga superstjärnor i preseason game 1, vilket gör att vi enkom kommer få se de spelare som krigar för en plats på 53-mannalistan. Med den vetskapen väljer jag att gå på Eagles i den här fajten.

Jag kommer spela Eagles -3 hos 888sport eller Unibet till oddset 1,91.

Värt att notera:

1. HC Pederson låter alltid sina stjärnor få testa 1-3 snaps för att sedan gå över till de som kämpar för att överleva. Eagles har redan järnkoll på sina positioner och det är max 1-2 positioner som man vill ha extrakoll på och eventuellt försöka finna en diamant via preseason. För mig är det weakside linebacker och slot cornerback som behöver hjälp. Ha koll på Gerry (linebacker) och Bausby (cornerback). De lär få speltid.

2. QB för Eagles blir Nate Sudfeld. Både Wentz och Foles (Super Bowl-hjälte) kommer vila. Det här är en bra reserv-QB som verkligen behöver visa vad han kan och går för. OM han sköter sig är den totala marknaden nyfiken. För mig är Sudfeld den person som kommer visa vägen ikväll.

3. Hos Steelers kommer deras rookie-QB som draftats 2018, Mason Rudolph att få chansen att visa upp sig. Ha även koll på Edmunds som var Steelers förstaval i runda 1.

4. Tomlin kommer ge 2-3 lines chansen att spela hela kvällen. Det gör att Eagles har ett bättre lag på papperet och har hemmaplansfördel.

Som sagt; jag går på Eagles och spelar dem -3 och tycker 1,91 hos 888sport eller Unibet är ett bra odds.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip