Eagles (7-7) vs Texans (10-4) i en riktigt spännande match i Philly. Notera direkt; INGET lag från Houston (Oilers eller nuvarande Texans) har vunnit i Philadelphia. 0-10 förtäljer den statsen. Jag tycker den är viktig att ha med sig. Varje match nu handlar om överlevande el plötslig död och borta från ev slutpspel.

Jag kommer spela Eagles -2 till oddset 1,91 hos 888sport , LeoVegas eller Unibet .

Värt att notera:

1. Eagles börjar likna samma Eagles som i fjol, då reserv-QB Nick Foles blev en levande legend i Eagles genom att ta dem från bakgatorna till limelight - Super Bowl och vinst över Patriots. Nu är QB1 Wentz borta pga. skada IGEN och vips, då kliver Foles in och dominerar. Som senast. Mot suveräna LA Rams. Foles var 24/31 (mottagningar/pass) för 270 yards. Det som var den största skillnaden mot Foles matcher i början av säsongen var releasen 2,79 sekunder. Mot Rams; 2,19 sekunder.

2. Varför jag gillar Eagles -2 till 1,91 är för att Texans största svaghet är när QB Watson får lite tid på sig i sin passing pocket. Han har då en tendens att snabbt röra på sig OCH ofta dra iväg en chanspass. Eagles pass rush är briljant. Jag är övertygad om att Eagles kommer pressa Texans Watson hela kvällen.

3. ...det nästa bekymret som Texans har fick vi se Sam Darnold och Jets punkta hela matchen i föregående helg. Jets ledde matchen tills det var någon minut kvar. Orsaken till det var Darnolds effektiva långpass mot secondaryn. Texans secondary är svag. Eagles, till skillnad mot Jets, har 4-5 starka val bland WRs och TE's. Foles kommer aktivt pumpa långa pass mot Texans secondary. Texans pass defense ligger på plats nr 26...

4. Eagles spelar för överlevnad. Överlevnad!

5. Eagles är 7-0 när de springer +25 ggr. De är 0-7 när de inte springer +25 ggr.

6. Eagles vet att den matchup som de måste vinna är den mot Texans WR DeAndre Hopkins. Lyckas man effektivt med det = game over till Eagles fördel.

Jag spelar Eagles -2 till oddset 1,19 hos 888sport , LeoVegas eller Unibet och jag bygger det på att jag ser samma playoff-run som i fjol från Eagles. Jag kan inte heller bortse från vetskapen att Texans aldrig vunnit i Philadelphia. Ever!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip