Speltips: Eagles - Vikings

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2018-01-22 00:40
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.86
Tips: 2 hcp -2,5
Eagles vs Vikings i NFC Championship Game. En riktigt spännande matchup och det är märkligt att det är QB Foles mot QB Keenum. Två spelare som varit s.k. journeymen i NFL och spelat i flera lag, utan att riktigt lyckats. MEN i år är det annat ljud i skällan och då framförallt gällande Vikings Keenum som varit remarkabel. Fullständigt briljant. Dennes avslutning mot Saints - "Minneapolis Miracle" sitter starkt på näthinnan och jag är övertygad om att Vikings tar med sig den vinnarkänslan in mot Eagles och trots att Eagles har hemmaplan kommer jag spela med Vikings.

Jag väljer att spela Vikings -2,5 till oddset 1,86 hos Unibet.

Värt att notera:

1. Det är hela 13 år sedan Eagles stod som värd för en NFC Championship Game. Då mötte man Falcons, vann och gick till Super Bowl. Blir utfallet även så idag? Jag tror inte det. Jag vet att Eagles har ett suveränt defense. Det har också Vikings, men det jag gillar med Vikings är det momentum de bär med sig från föregående helg och att offensiven verkligen klickar.

2. "Third down conversion" kommer vara en av nycklarna i denna förväntade tajta matchup. Det är här jag börjar snegla mot Vikings-vinst. De har nämligen ett av de bästa "third down defense" i NFLs historia om vi kikar på denna säsong. De har tappat enkom 25% av dessa "third down conversions", vilket är otroligt starka papper. Det innebär att den QB som lyckas förvalta sitt pund väl kopplat till just "third down conversions" kommer gå till Super Bowl...

3. Eagles är starka hemma och har bara förlorat tre av sina 17 senaste hemmamatcher över de senaste två säsongerna. Vikings defense måste steppa upp en nivå till för att säkerställa en plats i Super Bowl. Jag har feeling för att de gör det. Vikings är 5-2 på bortaplan i år.

4. Ha koll på duellen mellan Vikings CB Rhodes och Eagles WR Jeffery. Detta blir en viktig match i matchen. Jag är dock övertygad om att Vikings offensiv med WR Thielen, WR Diggs och TE Rudolph ÄR tyngre till slut.

5. Eagles och Vikings har mötts totalt sett 26 gånger och det står 13-13.

Den här matchen är den jag mest ser fram emot. Jag kommer spela med Vikings -2,5 till oddset 1,86 och är nöjd med det, då jag är övertyga om att det kan avslutas med ett FG som den avgörande faktorn. Något säger mig att det är Keenums år i år. För mig spelas Super Bowl mellan Patriots och Vikings.

/RoloMartins
  Eagles - Vikings
Spela på Speltips Eagles - Vikings
RoloMartins - 21 Januari 2018 - 13:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.70
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar