Eagles tar emot Vikings på hemmaplan och det här är två lag som spelade riktigt bra boll i sina respektive premiärer. Eagles har varit riktigt offensiva under offseason och att plocka till sig WR Brown var ett genidrag även om det kostade en del. I debuten senast tog han emot 10 pass för 155 yards. Snacka om succé. MEN den som var riktigt på tå var QB Hurts som skapade en total offensiv om 333 yards (243 passing och 90 rushing). Det innebär att Vikings måste göra en minst lika bra insats som i årspremiären mot Packers, där Vikings defense såg till att ordna fyra sacks, en interception och en forcerad fumble. Det var inte kattskit. Vikings dominerade faktiskt Packers med den äran och nya HC O'Connell såg till att offensiven rullade på enormt bra.

Jag tycker den här matchen är svår. Det som dock tilltalar mig är Vikings offensiv som känns svårstoppad, samtidigt som QB Cousins är just Cousins. Han såg dock oförskämt bra ut i premiären mot Packers som är ett bra lag. 23/32 pass satt för 277 yards.

Jag gillar Vikings +2,5 till oddset 1,91 hos Unibet . Jag tror det blir riktigt jämnt.

Värt att notera:

1. Vikings har vunnit de två senaste matcherna lagen emellan. Vikings QB Cousins är 6-3 mot Eagles. 21-6 i ratio TD/INT. MEN han är bara 2-9 under Monday Night Football.

2. Eagles är bättre i år, men de var 0-6 under säsongen mot slutspelslag = de blir mer "mjuka" när kvaliteten ökar. Kanske ändring på det idag? Eagles måste upp en nivå mot Lions-matchen för att vinna den här tillställningen. Mäktar det med det?

3. Jag håller Vikings WR Jefferson som en av ligans om inte kanske ligans bästa WR för tillfället. Han tog emot för 184 yards med ett par TDs i säsongspremiären mot Packers. Han är den andre spelaren sedan 2015 som lyckats plocka 90 yards från sloten och 90 yards från utsidan i en och samma match. Snacka om dominans! Jag blev väldigt imponerad.

4. Vikings svaghet är fortfarande deras offensiva lina. Det vet Eagles om och kommer testa i tid och otid.

5. Eagles satte alla sina fyra touchdowns mot Lions på marken. Deras offensiva lina är kanske ligans bästa när den är intakt och den skapade bra förutsättningar framförallt i red zone.

Jag ser Vikings flytta sig relativt snabbt fram i banan med WR Jefferson som bollmottagare och RB Cook på marken. Vikings snittade +25 poäng på bortaplan under fjolåret. Jag tycker Vikings bör ha en vettig chans att vinna moneyline, men tar Vikings +2,5 som en backup till goda oddset 1,91 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip