Thursday Night Football med två lag som inte imponerade i sina premiärer. Eagles ledde med 16-0 över Patriots och sedan verkade det som de slutade spela. Inget fungerade förrän i slutet och laget redde ut säsongens första match. Jag tyckte Patriots spelade bra utifrån sina förutsättningar, samtidigt som Eagles såg "rostiga" ut. MEN i afton är det match nr 2 och man spelar hemma i Philly. Det räcker långt. Eagles vinner matchen, men linan berättar -6 och det tycker jag känns för högt. Noteras bör att i fjol vid samma tid var Vikings också i Philly och blev totalt överkörda. Eagles är ett topplag och kommer visa det i afton. Vikings fick stryk av Bucs i premiären och det lär inte bli lättare idag.

Jag spelar på touchdowngörare och A.J.Brown i Eagles tror jag kommer få sina chanser mot en "hygglig" secondary; inte mer. Jag tar oddset 2.25 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. I fjol möttes som sagt lagen och Eagles visade direkt att man var att räkna med. Vikings äss Jefferson nådde bara 48 yards på sex mottagningar. Det är på tok för fattigt. Om Eagles stoppar Jefferson på samma sätt i år, då vinner man relativt enkelt. Räkna med att Darius Slay kommer följa Vikings Jefferson i afton. En härlig fajt att se fram emot.

2. Det syntes rätt tydligt att Eagles nya koordinatorer blev "utcoachade" av Patriots Belichick i game 1, men nu har de båda koordinatorerna fått känna på "festen" och kommer väl förberedda till första hemmamatchen för säsongen. Det kommer bli tufft för Vikings i afton.

3. Vikings QB Cousins hade en bra statistisk outing mot Bucs med 33/44 pass, 344 yards med två touchdowns, men adderar vi också två fumbles + en pick i end zone, då blir det inte godkänt. När jag kikar på matchen mot Eagles i fjol var Cousins riktigt svag. 27/46 pass, 221 yards med en TD och tre picks. Han har haft det tufft mot Eagles offensiva lina (vilket många lag har).

4. Varför jag gillar 2.25 på A.J.Brown som touchdowngörare för Eagles har att göra med Eagles approach till denna matchen. Mot Patriots kom inte offensiven igång alls, trots att man vann. QB Hurts längsta pass var max 20 yards och det funkar inte. Idag är jag övertygad om att Eagles har plattan i mattan från start och då kommer WR Brown vara livsfarlig i end zone.

5. Vikings o-line kommer verkligen få leva upp till sitt rykte idag om de skall orka skydda Cousins. Jag tror det blir tufft. Mot Patriots senast var det åtta olika spelare som hade minst en QB-pressure och det är starka papper. Vikings har också C Bradbury borta och stor risk att även Darrisaw är borta.

6. Vikings secondary lämnar som sagt en hel del att önska och då framför allt deras corners. Med WR Brown, WR Smith och TE Goedert i offensiven kommer QB Hurts att sprida bollarna. Brown som är min spelidé är hemskt svår och tung att stå emot i red zone, därav mitt spel på honom som TD-görare.

Jag är övertygad om att Eagles kommer se helt annorlunda ut i afton. Hemmaplan, dålig match i ryggen, men vann ändå. Nej; Vikings kommer bli lidande och jag tror inte att Cousins orkar stå emot Eagles o-line och då kommer det bli en del konstiga beslut från honom som kan leda till minst en INT. Jag spelar Eagles Brown att göra minst en TD till goda oddset 2.25 hos bet365 .com. Om du spelar på matchen; försök finna spel från -4 och uppåt.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip