Falcons (4-7) vs Ravens (6-5). Två lag som i alla fall jag hade större förhoppningar på i år, men lagen har inte imponerat å det väldigaste. Ravens har dock fått bättre snurr på sitt spel på slutet och då främst offensiven. Det kan ha att göra med att QB1 Flacco varit borta pga. skada och rookie-QB Jackson fått chansen.

Jag tycker det här är en jämn outing, men Falcons defensiv är på tok för svag för att kunna stå emot Ravens och den offensive Jackson i den här fajten. Jag spelar Ravens +2 till oddset 1,91 hos LeoVegas , 888sport eller Unibet .

Värt att notera:

1. Falcons måste vinna alla kvarvarande matcher för att överhuvudtaget kunna nå slutspel. Bekymret är deras defense som rankas bland de sämsta i årets NFL.

2. ...och när vi pratar defense; ja, då är Ravens ett av de bästa lagen. De leder hela NFL i tillåtna yards per game med 295.4. Ravens är rankade som nr 2 i NFL gentemot passade yards (203,3 yards) och nr 3 mot springspelet (92,1) yards per game.

3. Ravens måste snabbt som ögat finna Falcons QB Ryan och pressa honom. Till dags dato har Ryan sackats 33 gånger.

4. Falcons verkar inte få till det som lag i år. Defensiven är på tok för dålig och den offensiva linan för tunn.

5. När QB Matt Ryan är leading rusher för Falcons; ja, då är det "all hell's breaking loose". Så var det senast mot Saints. RB Coleman sprang åtta gånger för fattiga 6 yards. Det gör att offensiven blir enahanda och enkel att förstå.

Nej; jag spelar Ravens +2 till oddset 1,91 hos LeoVegas , 888sport eller Unibet och är väldigt trygg med det.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip