Giants tar emot Super Bowl champions Eagles hemma på MetLife Stadium. I fjol vann Eagles bägge matcherna lagen emellan. I år har framförallt Giants sett sådär ut. Det har verkligen inte fungerat fullt ut, trots grymma vapen på marken (Barkley) och i luften (Odell Beckham Jr). Jag är också medveten om att laget har och kommer ha en hel del jobbiga skador; framförallt defense. Eagles då? Nu är QB1 Carson Wentz med i loopen igen efter skada och jag tycker laget sakta, men säkert börjar finna respektive delar i laget. Eagles har också haft otur med skador och åkte på en tung ACL på RB1 Ajayi nu = borta resten av säsongen. Det har därför börjat surras en hel del om trejd mellan Eagles och Bills för Shady McCoy. Vi får se, men Eagles har lag för att vinna i år igen när allt klaffar.

Jag kommer spela Eagles -2,5 till oddset 1,87 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Jag tyckte Eagles såg bra ut mot Vikings och närmar sig toppform. Andra halvlek var episk och med samma eufori och snygga playcalls; Giants kommer få det tufft.

2. Giants har ett mediokert run defense, vilket kommer göra att Wentz och hans mannar kommer springa extra mycket idag. Eagles har sprungit för 111 yards i snitt per match med 4,4 yards per löpning. Giants har bara nått 76 yards i snitt med 3,9 yards per löpning.

3. Eagles har vunnit sju av de senaste åtta outrights.

4. Giants Manning har passat för 1 381 yards för 6 TD's med tillhörande tre interceptions. Giants snittar 20,8 poäng per match, vilket ger dem plats nr 24 i NFL. Eagles QB Wentz har passat för 914 yards med 5 TD's och en interception på färre matcher än Manning.

5. Giants har en chans och det är om Manning vågar kasta deep balls mot Eagles secondary. DET är enda chansen som jag ser att Giants har. Eagles har haft bekymmer med sin secondary. Kan Eagles även steppa upp här, då har inte Giants en spottstyver till chans.

Jag spelar Eagles -2,5 till oddset 1,87 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip