Giants (4-11) vs Eagles (8-7). Den absolut viktigaste infon inför den här matchen är att Eagles vinner NFC East och tar sig till slutspel om laget vinner idag. Det är egentligen den enda triggern som är värd att notera. Eagles får spela slutspel OM laget vinner. Det kan inte bli enklare än så.

Linan ligger på Eagles -4,5.

Värt att notera:

1. Eagles och Giants har mötts och spelat i samma division sedan 1933 (!). Detta "rivalry" (rankat som nr 1 av NFL Network). Till dags dato leder Eagles den totala matchserien med 87-86-2. Notera dock att Eagles har vunnit samtliga matcher mellan lagen sedan 2016 dvs sex raka matcher...

2. Giants har inget att spela för utöver sin stolthet och det är iofs inte lite, men samtidigt är Giants trupp väldigt ung och grön mot ett Eagles som har allt att vinna. Jag kan inte se Eagles torska den här fajten med chans att nå slutspel.

3. Giants rookie-QB Daniel Jones har spelat utomordentligt bra i år. Efter 11 matcher har han satt rookie-rekord hos Giants med 23 passing touchdowns, 2726 yards framåt och 412 passing attempts med 256 completions. Han blev också den förste rookie i NFLs historia att kasta för +350 yards med 5 TDs och 0 INT i en match. Jones är framtiden för Giants.

4. Giants skadelista är fortsatt lång. 6-7 ordinarie spelare är borta.

5. Eagles QB Carson Wentz har haft ett bekymmersamt år, eftersom hans Eagles "nästan" haft fler spelare på skadelistan än ordinarie och merparten av dessa har legat på offensiven, där Eagles har spelat med C- och D-receivers. Detta till trots har killen levererat. Mot Cowboys senast satte han 31/40 pass för 319 yards och en TD. Eagles RB Sanders har även han lyft laget och mot Cowboys säkerställde han 79 yards på 20 löpningar med en TD. Offensiven nådde totalt 431 yards mot Cowboys och vinsten bli 17-9. Eagles är bäst när det gäller. En grym intern styrka hos ett lag.

6. Eagles har snittat 23,4 poäng framåt per match i år. De har även tillåtit 22 poäng emot sig per match.

Jag kommer spela på Eagles-vinst. De går till slutspel vid vinst. Laget har sex raka segrar mot Giants (nio av tio outings har Eagles vunnit). Jag spelar Eagles -3,5 till oddset 1,90 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip