Green Bay Packers tar emot Indianapolis Colts och för alla som gillar Packers kan jag berätta att flera viktiga spelare är tillbaka i lineupen. Goodson och framförallt Montgomery är tillbaka. Det är en enorm boost för Packers offensiv. Colts har

Jag kommer spela Green Bay Packers -3,5 till oddset 1,61 hos Unibet .se.

1. Packers QB Aaron Rodgers senaste fem hemmamatcher mot motståndare från AFC har lett till följande siffror från Rodgers; 312 yards per match OCH 15 touchdowns adderat till det. Oerhört starka siffror. Rodgers två sista matcher har varit immaculate och det luktar storform igen.

2. Ty Montgomery är som sagt tillbaka i afton. Han är wide receiver, men spelar också som running back ibland och just Packers har haft stora bekymmer med sitt springspel i år. Vi får se hur Packers kommer använda Montgomery, men han är en grym atlet. Mot bl a Cowboys producerade Montgomery nära 100 yards i passing game som mottagare. Som sagt; oerhört versatile.

3. Packers vs Colts brukar vara riktiga sluggerfester med många poäng på scoreboarden. De senaste tre matcherna har gett 57, 44 och 76 (!) poäng.

4. Colts offensiva lina har varit bedrövlig och jag är övertygad om att Packers kommer nöta bort den rejält i afton.

5. Rodgers har verkligen använt alla sina receivers på slutet och alla har levererat. Det har gjort att Packers verkligen fått full fart på sin offensiv.

Jag spelar Packers -3,5 till oddset 1,61 hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip