Det här är en riktigt spännande match med många slutspelsimplikationer att ta del av. Bägge lagen står på 6-6 efter 12 omgångar och i mitt tycke är det två lag som gått åt olika håll på slutet; Colts framåt och Texans bakåt, och det finns olika anledningar till det.

Jag kommer spela Indianapolis Colts -4,5 hos Unibet till oddset 1,75.

Värt att notera:

1. Houston Texans klev in i NFL 2002. De har vunnit EN gång i Indianapolis sedan dess. EN gång! Det innebär 13-1! Och just den gången hade inte Colts varken första el andra QB'n på plan. Notera detta!

2. Brock Osweiler var det hemskt mkt surr om inför säsongen. Texans värvade honom för 72 miljoner dollars och den gode Brock kunde skratta hela vägen till banken. MEN vad har han gett Texans? Inte mkt. Osweiler har 2 509 yards med tillhörande 14 touchdowns och en passer rating på 74,2. Om vi tar Luck som också varit skadad har han plockat ihop 3 105 yards med 23 touchdowns och en passer rating totalt på 98,3. Vi pratar om två olika nivåer på dessa QB's.

3. Hos Colts har Andrew Luck spelat som en Gud och hans offense har levererat fullständigt. Luck har 3-0 på slutet och en passer rating på svindlande 105,4 på de tre matcherna. Monumentalt bra!

4. En game changer för Colts är TY Hilton. När han tagit emot bollar +80 yards, då är Colts 6-0. När Hilton tagit emot bollar under 80 yards är Colts 0-6. Ha detta i åtanke.

5. Texans känns lite rappare i springspelet emedan Colts varit klart bättre vad gäller wide receivers.

Totalt sett är Indianapolis riktigt bra för dagen och har en grym offensiv. Det måste de ha mot Texans skarpa defensiv, men om du kikar på Texans offensiv är den alltigenom usel.

Jag spelar Colts -4,5 till oddset 1,75 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip