Jaguars tar emot Bills. Två lag som länge jagat slutspel, utan att nå det, men i år - äntligen! Jaguars har inte spelat slutspel sedan 2007 och Bills har inte spelat slutspel på 17 år. Säger en hel del om dessa organisationer. 2017 har defense varit bägge lagens örhängen. Efter gårdagens två skrällar, i min värld, känns det som att Jaguars är en aning vassare än Bills gällande just defensiven och i springspelet, även om Bills har Shady McCoy. Det sägs att BIlls RB-stjärna är osäkert startande; jag säger; nope; han kommer dressa upp och kriga järnet. MEN räcker det? Nej, det tror jag inte...

Jag kommer spela Jaguars -6,5 till oddset 1,71 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. OM Jaguars lyckas hålla ifrån sig QB Blake Bortles interception-benägenhet, då kan det här landa helt rätt för Jags. Bortles avslutade säsongen i moll genom att kasta hela 5 (!) interceptions på de sista två matcherna. Det är inte OK. Jaguars defense är bäst i landet, men att hela tiden få vara ute på plan är tungt och tar hårt på krafterna. Bortles statistik för säsongen landade på 3 687 passing yards med tillhörande 21 touchdowns, men med hela 13 interceptions. Ni förstår själva att Bills fokus blir att jag livet i Bortles till misstag. Jag är dock övertygad om att Bortles kommer kasta mindre och istället låta sina running backs göra det mesta av jobbet.

2. Jaguars Fournette har varit exemplarisk som RB i sin rookie-säsong. Utan tvekan en av ligans bästa och med 1040 yards med tillhörande 9 touchdowns är Fournette ett av ångloken ikväll. Vi pratar om ligans bästa RB-spel under 2017.

3. Jaguars secondary är alldeles briljant. Det vattnas i munnen bara genom att se dem "tänka" fotboll; otroligt talangfulla med Bouye och Ramsey. Hela 21 interceptions har Jags secondary fixat under 2017. De har också fixat hela 55 sacks, vilket gör dem till nr 2 i hela ligan i den kategorin. Addera sedan till att Jags enkom tillåter 16,8 poäng per outing under grundserien. Statistik som du inte viftar bort särdeles enkelt.

4. Jaguars är 4-1 i sina fem senaste hemmamatcher.

5. Bills rush defense är ett av ligans absolut sämsta och just den matchupen blir svår för Bills att stå emot. Bills tillåter 124 rushing yards per outing. Inte bra.

Jag vet att det skrällde i bägge matcherna igår, men i den här matchen skall Bills vara för små i såväl offensiv som defensiv. Jag spelar Jaguars -6,5 till oddset 1,71 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip