Jaguars (2-5) vs Broncos (2-5). Två lag som har förlorat fyra raka matcher och är nu respektive 2-5. Det är också den tredje och sista matchen i London (se starttid match).

Jag måste säga att jag är riktigt förvånad över hur uselt Broncos har spelat i år med tanke på sina värvningar inför säsongen. QB-ässet Wilson från Seahawks och ny HC i form av Hackett som av många anses vara en offensiv guru. Det är därför det är så extremt konstigt att Broncos levererat så fruktansvärt svagt. Wilson har varit kall hela året. Han har en completion percentage på facila 58,6% (nr 31 i hela NFL) och 83,4% i passer rating (nr 25 i NFL). Wilson har aldrig spelat så svagt som han gör i år. Han har fem TDs mot tre INT, samtidigt som vi vet att han haft bekymmer med sin hamstring och en axel.

Jag är övertygad om att respektiv lags defense kommer äga den här tillställningen och då är U40,5 poäng till 1,90 ett klart gångbart odds hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Matchen i matchen blir Jaguars offensiva lina som sett riktigt stark ut mot Broncos defense som skött sig exemplariskt hittills. Broncos är topp 5 om vi ser till totalt defense och har varit en faktor för Broncos i varje match till dags dato. De har sett till att motståndarna i snitt bara har gjort 13,6 poäng mot dem. Det är starka papper. De har också bara tillåtit totalt sju touchdowns, vilket är imponerande.

2. Jaguars då? De såg till att trejda bort ett av sina främsta vapen i form av RB James Robinson till offensiva Jets (Breece Hall skadad och GM Douglas agerade distinkt). MEN. Jaguars har även Travis Etienne som spelat riktigt bra fotboll och som har levererat. Mot Giants sprang han för 114 yards på 14 försök. Han såg bra ut, men som sagt; Broncos defense är starkt med kanske en enda svaghet - se run defense.

3. Jaguars är nr 7 i total offense, men de har förvånansvärt svårt att "vinna" matcher. De har också haft svårt att finna rätt balans i sin offensiv. QB Lawrence är bra, men fortfarande ojämn i samtliga skeenden under en match. Han har dock en bättre offensiv lina i år och det har synts i hans spel.

4. Lagen har mötts 14 gånger och statistiken berättar 7-7. Broncos har dock vunnit tre av de fyra senaste.

När jag ser på totalen i matchen med tanke på dessa lags styrkor måste U40,5 poäng vara fullt gångbart. Det har sett riktigt illa ut hos Broncos och Jaguars har haft stora problem med att hålla ihop sitt spel över fyra kvartar. Nej; det kommer inte bli någon showdown i London imorgon.

Jag spelar U40,5 totala poäng till oddset 1,90 hos bet365 och det gillas skarpt.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip