SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Jaguars (1-1) vs Dolphins (0-2). En duell inom delstaten Florida - The Sunshine State. Det är också en Thursday Night Football, där media pratar den snyggaste mustaschen mot det snyggaste skägget. QB Minshew vs QB Fitzpatrick. Bara den fajten hade normalt varit värt inträdet.

Jag kommer gå på Jaguars i den här outingen och väljer att lägga Jags -3 till oddset 1,95 hos bet365 .

Gardner Minshew. Bara namnet säger allt. Ett unikum. Killen har klivit fram som en potential franchise-QB hos Jaguars som enligt många är i en rebuild. MEN det bryr sig inte Minshew om, utan killen har inlett de två första matcherna på ett suveränt sätt. Mot Colts hade han 142,2 i QB-rating på 19/20 pass. Enormt bra. Enormt kul! Mot Titans blev det en knapp förlust, men Minshew spelade återigen rakt över suveränt med 339 yards. Alla belackare har fått en del att tänka på.

Ryan Fitzpatrick. NFL-journeyman som alla verkligen uppskattar. Han har en helgrym energi in i varje match. Han ger mycket och ser till att alla mår gott. Han vet om att hans tid i Dolphins är räknad i och med att Dolphins draftval nr 1 blev QB Tagovailoa, MEN han sköter sig fortfarande riktigt bra och var grym mot Bills senast. Han fick ihop 328 yards och var den i Dolphins som sprang mest. Ett energiknippe som det är svårt att inte gilla.

Ovan två herrar kommer vara i förgrunden i nattens match.

Värt att notera:

1. Jaguars är i en rebuild. Det är så som vi på "avbytarbänken" ser det, men killarna i laget visar inte något av det. En vinst och en knapp förlust är facit hittills. Det är exakt så du bygger ett nytt omklädningsrum; en för alla. Alla för en.

2. Jaguars defense var riktigt bra mot Titans senast. När RB-ässet Henry "bara" sprang för 84 yards på 25 försök; ja, då har försvaret gjort sitt jobb. Totalt har Jags defense släppt 211 yards på två matcher. Det är 3,8 yards i snitt. Bra jobbat, Jags! Framförallt har Schobert, Jack och Jones steppat upp och visat vägen.

3. Dolphins då? Ja, man adresserade sitt springspel i free agency med att plocka in såväl Howard som Breida för att visa vägen framåt. Av detta har vi hittills inte sett något alls av värde. Noteras bör att QB Fitzpatrick sprang mest av alla mot Bills. Totalt har Dolphins sprungit för 93 yard per outing och det räcker inte.

4. Jaguars springspel med den icke-draftade James Robinson har varit en solskenshistoria. Han har sprungit för 164 yards på totalt 32 försök och gjort det riktigt bra.

5. Dolphins secondary är brandskattad idag, då ässet i secondary, Byron Jones är skadad. Det har hittills sett sådär ut, men kanske övriga i secondaryn visar vägen tillsammans. Med tanke på Minshews toppform lär han syna secondaryn ofta och gärna. Jaguars WR-äss Chark verkar spela i afton, trots att han varit "questionable". OM DJ Chark spelar, då blir det riktigt tufft för Dolphins.

Om vi ser till helheten har Dolphins inte funnit den där rätta balansen i truppen till dags dato. Det tror jag Jaguars kommer dra nytta av. Det blir med garanti en kul match att se och jag lägger en liten slant på att Jags vinner med minst -3 till oddset 1,95 hos bet365 . För dig som gärna vill spela på en spelare som gör en touchdown; lägg då en slant på Jags Robinson till oddset 1,90. OBS! Huvudspelet är dock Jags -3.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip