Jaguars-Eagles i England. Två lag som i alla fall jag hade feeling för inför året (se Super Bowl-contenders), men istället har bägge lagen 3-4 efter sista omgången. Det har även ”rebuild mode” New York Jets, vilket säger allt...

Jag kommer spela Eagles -4,5, eftersom det måste konkret lossna för dem någon gång. Min insats läggs på 888sport , LeoVegas eller MrGreen till oddset 1,91.

Matchen startar 14.30.

Värt att notera:

1. Det gäller att hålla ihop spelet i fyra! quarters, vilket Eagles INTE gjorde mot Panthers senast. Laget har 17-0 i ledning och släpper in osannolika 21 points i sista quartern. Det är på tok för dåligt försvarsspel. Det som tidigare har varit Eagles bästa del i sitt spel.

2. Jaguars får in nya RB Carlos Hyde från Browns och det är välkommet. Jags stjärn-RB Fournette har missat 6(!) raka matcher och utan ett effektivt springspel = inga offensiva framgångar. QB Bortles blev utbytt senast och det berättar om ett omklädningsrum i disharmoni.

3. Jaguars trivs i England. Vunnit samtliga matcher utom en hittills.

4. Eagles QB Carson Wentz är strax tillbaka i toppform; det syns på hans spel. Hans favorit-torgets är TE Ertz och WR Jeffery. Dessa har tagit emot 31 pass tillsammans från Wentz på slutet.

5. Kan Eagles run defense hålla Hyde och Jaguars borta från många yards, då är jag övertygad om att Eagles med en i form QB Wentz styr offensivet som han vill. Till vinst!

Jag spelar Eagles -4,5 till oddset 1,91 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip