Jaguars (1-2) vs Falcons (2-1)spelas i UK! Notera den tidiga matchstarten. Svensk tid är 14.30 och amerikansk tid 09.30. Jag har varit på ett par UK-matcher (se Wembley och se Tottenham) och det är alltid fullsatt och bra tryck på matcherna.

Jaguars är min klara favorit i den här outingen. Det bygger på att de har en suverän QB (som kan bättre än vad som visats hittills), men också en stark offensiv som jag har svårt att se Falcons stå emot över fyra kvartar. Jag ör medveten om Falcons tunga defense, men Jaguars är en juggernaut när allt rullar. Min feeling är att de kommer spela riktigt bra i London, UK.

Jag spelar Jaguars -2 till goda oddset 1.75 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Jaguars offensiv har haltat betänkligt initialt, men denna outing är den perfekta matchen att räta upp skeppet. QB Lawrence vet att Falcons secondary är bra, men har de svar på Jags WR Ridley. Svaret är nej. Det gäller för Jaguars att sluta tappa bollar som är perfekt kastade av QB Lawrence.

2. Falcons offensiv är enligt mitt tycke extremt enahanda pga. två saker. Den ena är Falcons QB Ridder som INTE är bra. En av ligans sämsta QBs om vi skall vara helt ärliga. Den andra orsaken är dock riktigt positiv för Falcons, då rookie-RB Robinson springer som en Gud med bollen. Han själv plus Falcons defense kommer hålla Falcons med i varje match i år. QB Ridder är flaskhalsen. Jag räknar med en alert Jaguars secondary som kommer ta tillvara på QB Ridders misstag för de kommer komma. Tro mig.

3. Jaguars run defense har spelat riktigt bra och de har bara släppt till 84 yards per outing i snitt. Jag gillar den matchupen för Jaguars mot Falcons offensiv.

4. Falcons defense har spelat riktigt bra och bara tillåtit 18 poäng per match i snitt. Notera det. För Jaguars del har de tillåtit 25 poäng per match.

5. Jaguars och Falcons har mötts åtta gånger, där Falcons vunnit fem.

6. Inför den här säsongen var och är förväntningarna höga på Jaguars QB Lawrence, men efter tre matcher har det varit ett QB-spel som gått på tomgång. Han snittar låga 6.5 yards per passningsspel. Det är på tok för svagt. Jag är inne på att Lawrence korrigerar den statistiken mot Falcons.

Jag spelar Jaguars -2 till oddset 1.75. Jag har så himla svårt för att se Falcons QB Ridder hålla ihop sitt spel i fyra kvartar. Falcons litar enormt mycket på sina RBs, men nu möter de ett starkt run defense hos Jaguars. Jag är lika övertygad om den kemi som kommer finnas mellan WR Ridley, TE Engram och QB Lawrence synkas mot Falcons i den här matchen. Jaguars vinner!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip