Speltips: Jaguars - Patriots

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2018-09-16 22:25
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.81
Tips: 2
En riktig toppmatch redan i andra omgången mellan New England Patriots vs Jacksonville Jaguars. Rematch av AFC Title Game från i fjol, där Jaguars spelade riktigt bra, utan att kunna rå på Tom Brady's Patriots.

Jag kommer gå på Patriots moneyline dvs en rak 2 till oddset 1,81 hos LeoVegas, 888sport eller MrGreen.

Värt att notera:

1. Jaguars och Patriots har mötts totalt 12 gånger. Patriots har 11-1, vilket är benhårda papper. Jaguars ÄR bättre nu än på många år, men Patriots finner alltid eller rättare sagt; ofta en väg att vinna, oavsett egen laguppställning. Jaguars har dock aldrig slagit Patriots när Tom Brady varit startande QB.

2. Jaguars hade hela sex Pro Bowlers från sin defensiva lina under fjolåret. DET är starka papper. Vad gäller offensiven valde Jaguars att tro på sin so-so QB Bortles och förlängde honom. Jaguars ledning under styrning av gamle Giants legenden Tom Coughlin (2 Super Bowl med New York Giants) valde att investera i ett par nya anfallsvapen för Bortles i form av WR Donte Moncrief och TE Sefarian-Jenkins. Två duktiga lirare.

3. Patriots å andra sidan har tappat flera duktiga WR's i sin laguppställning, men på något sätt finner team Belichick och Brady nya mottagare som steppar upp. TE Gronkowski är frisk i år och dominerade i sin första match för året. Sedan kommer Edelman att komma tillbaka efter sin avstängning på fyra matcher. Jag gillar också att Cordarelle Patterson signade på för Patriots. Som sagt; räkna aldrig bort Patriots och då har jag inte nämnt WR Chris Hogan eller Philip Dorsett...

4. Bägge lagens RB-lina är lite brandskattad. Ev/troligen är RB-ässet Fournette borta för Jaguars, men han är sista minuten-spelare eller inte. Jag tror Fournette vill spela mot Patriots. För Pats räkning är Burkhead tveksamt startande, men Sony Michel skall testas = debut för honom. RB White är dock på tå och kommer leverera.

5. Kan det bli en matchup mellan TE Gronkowski och Jaguars CB Ramsey? Dessa två har pratat högt och rent till varandra att det skulle vara kul. Ramsey är en stor "trash talker", men han bevisar alltid att han har torrt på fötterna. En elitspelare.

6. Tom Brady's stats när han passat mot linebackers Jack och Smith hos Jaguars är 13 av 17 pass, 141 yard och en touchdown.

7. QB Blake Bortles är fortfarande ett enigma för mig. OM han håller i bollen och vårdar den väl; ja, då kan Jaguars vara med och häxa, men om inte springspelet med Fournette (om han startar) fungerar, då blir det fler korta pass och något längre pass. DÅ är Bortles svag.

Jag väljer att gå på Patriots moneyline idag till oddset 1,81 hos LeoVegas, 888sport eller MrGreen.

/RoloMartins
  Jaguars - Patriots
Spela på Speltips Jaguars - Patriots
RoloMartins - 16 September 2018 - 15:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Hammarby - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.82
19:00  Kalmar FF - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Ö2 mål asian
1.81
19:00  Jönköping Södra - Västerås
Fotboll - Superettan - 1 (asian -0.75 / ö1,5)
1.81
01:00  Real Madrid - Arsenal
Fotboll - International Champions Cup - Över 3 mål
1.84
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Topptipset mån 22/7 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming