Bills är nr 2 i NFL med 6-1 efter Eagles som är 8-0. I afton möter det Jets som gjorde en plattmatch mot Patriots senast, men som hade fyra raka segrar innan dess. Jets har ett riktigt bra defense, där secondaryn är enorm. De är nr 10 i NFL, då de tillåter ca 203 yards per outing.

Bills såg till att addera en stark RB i form av Colts Nyheim Hines vid deadline för trejder. Tillsammans med Singletary boostas springspelet en hel del.

Jets är 4-0 på bortaplan emedan de är 1-3 på hemmaplan. De kommer stå upp bra i afton enligt mig, men Bills lär bli för tuffa till slut. Det som dock tilltalar mig är spelet Jets +11,5. Jag tar det hos Unibet till oddset 1,92.

Värt att notera:

1. Bills är 6-2 mot Jets sedan Allen fick chansen som QB för Bills.

2. Bills har hela NFLs bästa totala offensiv. De snittar 430 yards framåt per outing. I passningsspelet snittar de 307 yards och i totalt antal poäng per match snittar de 29 poäng.

3. Jets defense är nr 6 totalt. De tillåter 311 yards per outing.

4. Jets har snittat 132 rushing yards via sina fem vinster, men bara 70 yards i snitt på marken nör de förlorat.

5. Många är inne på att Bills skall skölja över Jets, men jag tror inte att det blir så enkelt även om de har en toppchans att vinna. Jets secondary med rookie-ässet Sauce Gardner är ingen bluff. Jag tror Jets kan vara med och häxa ett tag.

Mitt spel landar på att Jets mäktar med att stå emot relativt länge. Spelet blir Jets +11 poäng till oddset 1,92 hos Unibet.

/RoloMartinsThis is the stats tab
This is the post tip