En match som många har sett fram emot inför säsongen med fajten mellan Jets Darnold och Browns Mayfield. Av detta blir inget. Darnold är borta 4-5 veckor pga körtelfeber. Dessa två lag har haft en spännande offseason, men efter första matchen var båda lika missnöjda. Jets gav bort en 16-0 ledning och förlorade med 17-16 emedan Browns inte kom in i sin match mot Titans. Storstryk med 43-13. Det som dock hänt efter föregående helgs premiäromgång är att New York Jets haft tråkiga skadebesked. Nucleus i försvaret; giganten CJ Mosley är borta pga ljumskproblem. Inte nog med det. Även rookie-ässet Quinnen Williams är borta pga skada. Det innebär att Jets tre viktiga positionsspelare är borta i afton mot Browns. Det är klart att Browns skall vara favoriter, men jag vill betona att alla matcher skall spelas och Jets har en av ligans bästa RBs i LeVeon Bell. Räkna med 30-40 toucher av honom i afton. QB2 för Jets är "gamle" Siemian som redan spelat ett antal matcher för Broncos. Han har ingen stark arm, men han kan flytta sig sakta framåt och tar sällan konstiga beslut. Bell kommer få springa mycket i afton och det är Jets typ enda chans. Bell är också ett starkt vapen vad gäller passmottagning av korta pass i sidled och Siemian kan lita på honom.

Hur skall vi spela? Jag tycker att U45,5 totalt gjorda poäng är spelvärt. Browns offensiva lina var skakig senast, samtidigt som Jets själva kommer förlita sig på springspelet. Det luktar få poäng. Jag spelar U45,5 hos Unibet .se till oddset 1,94.

Värt att notera:

1. Browns ser ut som en "playoff contender" på pappret. MEN alla matcher skall spelas och både QB Mayfield och den offensiva linan såg lite stressad ut senast.

2. Fakta i målet är enligt ovan; Jets har stora skadebekymmer, samt att QB Darnold är borta. Inte fullt enkelt. Siemian är inte helt iskall, utan han är 13-11 som starter och då merparten av matcher för Broncos.

3. Browns är 9-2 i deras 11 senaste matcher gällande UNDER-spelet.

4. Browns leder den totala matchserien med 14-12.

5. Jets QB Siemian känner nya HC Gase väl (båda med bakgrund i Broncos). Räkna med enkla bollar och mycket släpp till Bell och springspelet. Siemian känner igen Jets nyförvärv Demariyus Thomas som gör debut i afton. Veteran med stora kvaliteter. Pass på.

6. Browns WR-tandem är OBJ och Landry. Toppspelare, men båda bleka i debuten. Vi vet vad de kan när de spelar som bäst.

7. Browns QB Mayfield är 2-7 när han kastar minst en INT. Ha det i åtanke.

Well, denna match skall Browns vinna med tanke på Jets skadebekymmer, men alla matcher skall spelas. Jag tycker underspelet U45,5 totalt gjorda poäng är mest intressant. Jag spelar U45,5 till oddset 1,94 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip