Hoppas ni ryggade mina tre drag igår på NFL. De satt som en smäck.

Idag är det Monday Night Football mellan Jets (4-3) och Chargers (3-4).

En riktigt spännande match, där Chargers är favoriter enligt linan i Las Vegas. Jag tycker inte Chargers är en bra favorit. Alls.

Jets har tre raka vinster och hur de har vunnit kan alla ha sina åsikter om, men deras defense; wow. Jets har totalt släppt in 45 poäng över dessa tre matcher. Chargers å sin sida har en ojämn offensiv och ett relativt svagt defense. In på kvällens scen kommer Jets RB Breece Hall som möter ett Chargers som för tillfället har ligans sämsta pass-defense OCH tillåter även många mottagna yards till running backs som gör sig spelbara. Hall kommer ha perfekta förutsättningar för att göra stordåd i afton. Chargers ger upp hela 6 yards efter pass till mottagna running backs. Du vill inte ge 1 yard till Hall, för då försvinner han.

När jag sedan ser att såväl linebackers Kendricks som Murray Jr är på skadelistan, då kommer Hall få chansen att springa rejält på marken också. Pass på!

Jag kommer spela Jets +3.5 till oddset 1.88 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Jets defense har varit facit i över de tre senaste matcherna som de spelat. Det är defense som sett till att de varit med i matcherna för att i slutet ta över matcherna helt. Jets pass rush har varit enorm! Chargers Herbert är en grymt bra QB, men han gör klokt i att snabbt släppa iväg bollen, annars kommer det bli stora problem. Tro mig.

2. Chargers offensiv har mest sett ut som en chimär hittills. Alla vet vad laget kan, men det är på tok för ojämnt och jag tycker också att de är en aning svagt coachade av HC Staley. När Chargers mött riktigt bra defense som Chiefs och Cowboys, då har de inte haft någon framgång alls. Jag tycker Jets har ett defense som är i nivå med Chiefs och Cowboys.

3. Jets har mött Josh Allen, Dak Prescott, Patrick Mahomes och Jalen Hurts och samtliga dessa matcher har gett ett slutresultat UNDER = low scoring games. Förvänta er det i afton också.

4. I min värld är Jets ett fysiskt praktexemplar och är hemskt jobbiga att möta. Om QB Wilson håller i bollen; inga interceptions, inga fumbles och kontrollerar klockan med en viss Aaron Rodgers med i örat på Wilson, då är min feeling att Jets springspel och defense kommer mala ner Chargers till slut. Det kommer bli jämnt.

5. Jets har en kommande superstar i WR Garrett Wilson. Han hade 100 mottagna yards mot Giants. Han hade 90 mottagna yards mot Eagles. Varför kan inte Wilson to Wilson funka?

6. Chargers var enligt min bok ett av de bättre lagen innan säsongen startade, men har inte varit konsekventa i slutfasen av sina spel och det har gjort att de är 3-4. Det är ingen slump. Deras secondary är allt annat än bra. Deras run defense är bland de sämre. MEN en väl fungerande Herbert kan besegra alla lag. Han har redan kastat för 15 979 yards under sina första fyra år i NFL. Riktigt bra.

7. Jets defense gav följande facit mot Giants i antal passade yards framåt: -9 yards. Notera det.

Jag är inne på att det blir en low scoring game, där Jets defense kommer briljera igen. Jag tycker Chargers är en enklare matchup för Jets än vad folk i gemene tror. Jag tar Jets +3.5 till oddset 1.88 hos Unibet . Om du spelar moneyline; ta Jets. Hemmaplan. Galen publik. Tung atmosfär!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip