Chiefs åker till New York för att möta Jets. Mahomes vs Wilson. Ja; det är ingen match i matchen där inte, utan en världsstjärna mot en icke-NFL duglig quarterback. Om Wilson inte får igång Jets offensiv är han stekt. I afton har han dock en ny röst i örat, då skadade Hall Of Famer Aaron Rodgers är tillbaka på sidlinjen.

Han dök upp redan igårkväll och höll ett långt tal till alla spelare och coacher angående lagmoral och stå upp för sina lagkamrater. Ryktet säger att det var ord och inga visor på ett riktigt positivt sätt. MEN att Jets skall slå Chiefs känns ändå långsökt. Offensiven har inte tagit sig framåt och defense har fått kriga ofta och länge.

Chiefs har en pågående mediecirkus runt sig, då TE Kelce dejtar superstar Taylor Swift, vilket får spaltmeter på spaltmeter här i Staterna. ”Traylor” är parets epitet numera.

Som sagt; Chiefs är och skall vara stora favoriter, men jag finner ett spelvärde i att Jets RB Hall får en del yta och bollar idag. Han är extremt vass när allt klaffar och över 49.5 yards till 1.79 tar jag direkt.

Värt att notera:

1. Jets QB2 Zach Wilson har bara i afton på sig att leverera någon typ av offensiv. Han vet det själv. Alla lagkamrater vet det också. Han kommer få den chansen han behöver, men jag är fortfarande hemskt tveksam. Jag tycker inte Wilson har den mentala kapaciteten att lösa spelet så snabbt som behövs. Han är på tok för långsam i passningsfickan. Visst; alla spel från Jets offensiv var för ässet Rodgers, men nu är det fjärde matchen. Somethings gotta give, annars kommer HC Saleh och GM Douglas sitta pyrt till. Tro mig. New York media är inte rolig i motgång.

2. Jets har totalt 42 yards över tre matcher, vilket ör sämst i ligan.

3. Chiefs defense har spelat formidabelt och det var ett klokt beslut att snabbt signs DL Chris Jones. Idag är deras största bekymmer Jets springspel som måste komma igång. Hall och Cook är alldeles för bra för att inte klicka närsomhelst. Noteras bör att Chiefs bara tillåter 3.9 yards per löpning och har bara släppt in en spring-TD.

4. Chiefs och QB Mahomes måste ha koll på Jets secondary, vars cornerbacks Reed och Gardner är en av ligans bästa CB-duo. De har bara tillåtit dryga 6 yards per passningsförsök.

5. Chiefs kan förlora den här matchen på ett enda sätt och det är på samma sätt som Bills torskade mot Jets - turnovers en masse. Men det är sällan QB Mahomes missköter sig. Notera det.

6. Låt Jets QB Wilson försöka skapa något från passningsfickan och fokusera på att hålla nere Jets springspel. Det är Chiefs strategi i afton och den borde kunna betala sig bra. Wilson har inte visat något. Alls.

Det lär bli fullsatt på MetLife av olika anledningar, men att se Chiefs förlora är svårt att se. Jag är dock övertygad om att det är sista gången som Zach Wilson är QB för Jets.

Det finns inget spelvärde med Chiefs idag; de är på tok för stora favoriter, men om Jets skall vara med i matchen ett tag måste springspelet fungera. Jag testar Jets Breece Hall att nå facila 49.5 yards till oddset 1.79 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip