Speltips: Jets - Dolphins

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2018-09-16 19:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 2.08
Tips: 1 hcp -3
New York Jets spelade skjortan av Lions senast och alla blev otroligt imponerade över Jets laginsats och fullständigt pulvriserade Lions även om Detroit implicerade via QB Staffords 4 (!) interceptions. Vi kan lugnt säga att Stafford var helt off, men vi skall inte ta något från Jets som har ett väldigt intressant lag. Unga och hungriga. Vi måste börja med QB Sam Darnold som i sin allra första match på den största av scener inleder med en pick six och Lions-ledning med 6-0. Det är många som krackelerat där och då, men Sam Darnold? Nej; han skakade av sig detta och spelade formidabelt hela matchen igenom och det var en fröjd att se hur en så ung kille kunde leverera på det sätt som han gör. Otroligt inspirerande. Samtidigt var Jets offensiva lina riktigt bra OCH secondaryn tog allt som rörde sig PLUS att special teams plockade fina punt-returer till poäng. Nej; det var en otroligt fin insats av Jets. QB Sam Darnold ÄR the real deal och han kommer skapa fina förutsättningar till att sätta sitt lag i en bra sits, då matcherna skall avgöras...

Idag har Jets sin hemmapremiär på vackra MetLife och skall vara klara favorit i mitt tycke. Jag väljer att spela Jets -3 till oddset 2,08 hos 888sport, LeoVegas eller MrGreen och tycker det faktiskt är hela omgångens bästa odds.

Värt att notera:

1. 105 matchen mellan Jets-Dolphins, vilket betyder att de här lagen kan varandra. Dolphins GM Tannenbaum var tidigare GM hos Jets, men fick gå efter ett antal tråkiga säsonger. Lagen KAN varandra.

2. Dolphins har fått tillbaka sin starting-QB Tannehill och det gör laget lite bättre, men jag har inte tyckt att Tannehill "exploderat" framåt i sin utveckling. Jets rookie-QB Sam Darnold var briljant att skåda och trots bara en start i NFL anser jag att Darnold är den bättre av dem två. Det står jag för. Tannehill satte 20 av 28 pass för 230 yards och två TD's. Inte mycket att klaga över.

3. Darnold och Jets var ruggigt starka att ta sig från 3rd down till nästa spel gång på gång, vilket gör att du rullar kedjorna framåt. Tycker Dolphins försvar är sämre än Lions, men samtidigt var inte Lions på tå i debuten.

4. Jets offensiva lina briljerade och inför matchen var det just den linan som var mest ifrågasatt. De svarade upp direkt.

5. Jets secondary måste vara på tårna från start, då Dolphins nyförvärv Amendola från Patriots ÄR svår att täcka, samtidigt som du har WR Stills som alltid är spelbar. Något säger mig dock att Jets secondary har total kontroll på dessa.

6. ...MEN vi avslutar med flaskhalsen för Dolphins som är deras springspel. Jets tillät endast 39 (!) rushing yards från Lions, vilket var mäkta imponerande. Det kan skapa ett endimensionellt spel från Miami dvs pass från QB Tannehill och lättare för Jets secondary att läsa av honom. Dolphins har legenden Gore och coming star Drake i RB-stallet. De hade totalt 109 yards tillsammans på 23 carries.

7. Jets har en riktigt stark WR-crew och idag blir den ännu vassare, då WR1, Jermaine Kearse är tillbaka. Det kommer ge Darnold ytterligare ett vapen och ytterligare ett stor bekymmer för Dolphins defense. Pass på! Kearse är hemskt taggad!

För mig är det här kvällens bästa "bjudodds" när Jets -3 ger oddset 2,08 i odds hos 888sport, LeoVegas eller MrGreen. Rygga!

/RoloMartins
  Jets - Dolphins
Spela på Speltips Jets - Dolphins
RoloMartins - 16 September 2018 - 15:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Hammarby - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.82
19:00  Kalmar FF - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Ö2 mål asian
1.81
19:00  Jönköping Södra - Västerås
Fotboll - Superettan - 1 (asian -0.75 / ö1,5)
1.81
01:00  Real Madrid - Arsenal
Fotboll - International Champions Cup - Över 3 mål
1.84
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Topptipset mån 22/7 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming