Speltips: Jets - Falcons

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2018-08-11 01:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.91
Tips: 1 hcp -3,5
En av week 1 av NFL Preaseason's mest hajpade match; New York Jets vs Atlanta Falcons. Av en anledning. Jets QB Sam Darnold kommer få visa upp sig. Många tror att Darnold kommer spela direkt vecka 1, men som sagt; fyra preseason-fajter först för att reda ut HUR bra killen är. Snacket från Jets högkvarter är väldigt, väldigt positiva. Även Vikings förra QB nr 1 Teddy Bridgewater kommer få testa Metlife ikväll. Svår skada för 2 år sedan. 711 dagar för att vara helt exakt. Läkt fint och även här har superlativen haglat inför preseason-matcherna. Förr om åren har Jets svaga punkt varit QB. Nu känns det som laget har löst den pucken.

Jag kommer spela Jets -3,5 hos 888sport eller Unibet ikväll till oddset 1,91 och det gör jag pga den hajp som är runt Darnold. I mina ögon är han klart bättre än Mayfield och om ni såg Browns vs Giants igår, då vet ni hur högt jag håller Sam Darnold. Sug på det namnet - Sam Darnold. Du ser och hör att det låter som en blivande legend.

Värt att notera:

1. Sam Darnold har alltid spelat vårdat och har en hög "accuracy-rate" vad gäller "ball placement" på pass. Darnold imponerade oxå vid Jets sista scrimmage före denna match när vitt mötte grönt på Rutgers University.

2. Falcons har varit drabbade av skador före och under training camp, men alla kontrakt med superstjärnorna Ryan och Jones är satta och klara. Merparten av bekymren ligger hos Falcons offensiv.

3. Falcons kommer spela Kurt Benkert mest som QB och det skall bli kul att se hur han utvecklats. Falcons har som sagt skadebekymmer och behöver ha 1-3 spelare som steppar upp under preseason.

4. Jets har ett bra djup i sina WR's och såväl Enunwa som Anderson kommer testas. Falcons secondary kommer få slita extra hårt ikväll om Darnold är pinpoint i sina pass (som han brukar vara). DÅ kommer Jets receivers att flyga lågt.

5. Falcons wide receivers kommer oxå kämpa för en plats i truppen och då tänker jag på 3-4 spoten. Hardy har spelat bra under training camp och kan vara värd att hålla utkik på idag.

6. Kolla även in Trent Cannon som RB hos Jets. Killen har imponerat under training camp, men nu är det i spotlighten med alla New York-blickar på sig. Jag hoppas och tror killen tar chansen.

Jets franchise quarterback, Sam Darnold gör debut. Han kommer inte vilja förlora den här matchen. En fajter. En krigare. Jag spelar på hemmaseger och Jets -3,5 till oddset 1,91 hos 888sport och Unibet.

/RoloMartins
  Jets - Falcons
Spela på Speltips Jets - Falcons
RoloMartins - 10 Augusti 2018 - 17:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:25  Lopp 8: Island Life
Trav - Axevalla - Plats
2.15
18:00  Mora - Luleå
Ishockey - SHL - 2
2.05
18:00  Oskarshamn - Västervik
Ishockey - Allsvenskan - 1
1.75
20:00  Melodifestivalen: Leksand
Annat - Melodifestivalen - L Hedlund till AC
2.35
20:45  Barcelona - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -2
1.79
15:00  Malmö FF - Degerfors
Fotboll - Svenska Cupen - Under 3,5 mål
1.86
16:15  Valencia - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.80
17:00  IFK Norrköping - Värnamo
Fotboll - Svenska cupen - 1 och hålla nollan
1.95
21:00  Huesca - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.88

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming