Jets vs Giants. The battle of The Big Apple - New York. Mer känd som "The Snoopy Bowl" som i år firar 50 år! Även om bägge lagen försöker ligga lågt runt "bragging rights" kan jag vidimera att det ÄR viktigt att vinna den här matchen. Störst i New York!

Det är som sagt preseason game 3 och generalrepetition. Match 3 av 4. Det innebär att respektive lags startande uppställning när regular season kickar igång kommer spela minst tre kvartar, vilket gör att det här blir en väldigt spännande tillställning...

Jag kommer spela Jets -1 hos 888sport .com till oddset 1,74.

Värt att notera:

1. Giants är brandskattade på sina RB's gällande den här matchen. Barkley; draftval nr 2 2018 vilar på grund av sin ljumske och Simmons vilar pga att han finns i protokollet för hjärnskakning. Inga RBs; inget springspel = en svaghet.

2. Jets Sam Darnold kommer starta som QB1 i matchen och med tanke på insatsen senast förtjänar killen den. QB2 Bridgewater kommer också få en hel del speltid, eftersom Jets management vill visa upp Bridgewater för potentiell trejd. Darnold har visat starka ledaregenskaper i Jets omklädningsrum och det är en QB som kommer dominera i NFL framöver.

3. Både Jets och Giants har en "sådär-OK" offensiv lina. Framförallt Giants har bekymmer här och kommer med hela fem nya spelare i den formationen. Jets har större rutin och leder den match-upen.

4. Jets är 25-23-1 mot Giants i "The Snoopy Bowl".

5. 1 september kommer snaran dras åt gällande respektive trupp. Från 90 spelare till 53. Tidigare år hade man först från 90-75 och sedan från 75-53. Nya ägardirektiv har ställt om den processen för samtliga lag.

6. Jets secondary har sett fenomenal ut och idag kommer samtliga starters att spela, vilket gör att det kan bli en hel del interceptions från Manning. Jag tycker inte att Eli Manning är lika bra som han en gång var. Killen har och förtjänar all respekt i världen med 2 st Super Bowl-ringar, men jag tycker hans långa, djupa bollar har en tendens att wobbla för mycket.

The Snoopy Bowl kommer i år att gå till New York Jets. Laget har färre skador, många spelare som är i den s.k. "roster bubble", vilket gör att de VILL och de MÅSTE leverera; se framförallt på wide receiver-fronten hos Jets. Jag spelar på Jets och tycker att -1 till oddset 1,74 är gångbart hela veckan lång.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip