Jets vs Lions. Trodde jag aldrig skulle skriva detta, MEN en grymt sevärd match är att vänta. Två lag som varit ligans strykpojkar i många år har faktiskt chans på slutspel och då har man gjort det bra.

Jag kommer gå på New York Jets idag. De har spelat riktigt bra, trots tunga skador på nyckelspelare. Det finns en låga i det omklädningsrummet som andas slutspel. Jag spelar Jets moneyline till oddset 1,84 hos Unibet.

Värt att notera:

1. Jets HC Saleh gick sent ut i veckan och berättade att QB1 White har en revbensskada och får ej spela enligt läkarna. Det innebär att Zach Wilson får en ny chans efter sin bänkning. Jag hoppas och tror att Wilson har lärt sig av läxan och går in och gör sitt jobb. Han är ytterst talangfull, men frågan är om han ÄR bra på den här nivån. Upp till bevis!

2. Lions har sett bländande ut (tror knappt själv på det jag skriver, men så är fallet) på slutet. Både fram- och baklänges. De har snittat 32,2 poäng framåt per match över de senaste fem matcherna. QB Goff har spelat som i trans. När vi sedan kollar på defense har Lions verkligen ryckt upp sig även här över de senaste matcherna. De har tillåtit ett snitt om 20,3 poäng, vilket är strongt,

3. Jets börjar känna flåset i nacken. De borde ha vunnit över Vikings. Fyra försök vi 1st and Goal och lyckas med att ”misslyckas” där och då. De hade en stor chans att rå på Bills senast, men nådde inte ända fram. Med det sagt; vill man gå till slutspel måste man vinna matcher. De var 6-3 och nu är de 7-6. Min feeling är att Lions får smisk i afton, eftersom Jets omklädningsrum vill vinna, trots skador. De är bra. New York’s defense är solida och tillåter bara 18.7 poäng per game, vilket gör att Jets defense är nr 6 i ligan.

4. Lions började säsongen som ”same old Lions” med 1-6. Nu har laget gått 5-1 över de sex senaste matcherna och är 6-7 med chans på slutspel. Formidabel insats av spelare och coacher. QB Jared Goff spelar troligen sin bästa boll i livet för dagen. Han sätter 65.3 procent av sina pass. Han har kastat för 3,352 yards med 22 touchdowns mot sju interceptions. Goff har ett snitt på 250 yards per match. Snyggt!

5. New York har löpt för 1,457 yards med 13 touchdowns tiden här säsongen. Detroit har tillåtit 1,818 rushing yards och 18 touchdowns. Det är här som Jets skall vinna matchen i matchen idag.

Jag har feeling för att Jets med nyligen bänkade QB Wilson kommer till den här matchen med stor revanschlusta och vill ta sig ett steg närmare slutspelet. Lions är bra, men idag vill Jets visa upp sig från sin bästa sida på hemmaplan. Jag spelar Jets moneyline till oddset 1,84 hos Unibet.

/RoloMartinsThis is the stats tab
This is the post tip