Monday Night Football med ett klassiskt AFC-möte mellan SB-vinnarna Patriots (6-0) och New York Jets (1-4). Patriots har vunnit de 15 av 17 senaste och har 7-0 i rad. All statistik talar för Patriots.

Jag väljer ändå att spela på att Jets RB Bell tar chansen genom att scora mot legenderna. LeoVegas , Unibet och 888sport ger oddset 1,72.

Värt att notera:

1. Patriots defense har verkligen jackat i på alla cylindrar sett till hela året. Laget leder alla kategorier kopplat till defense. Imponerande!

2. Patriots offensiv har +30 poäng vid fem tillfällen i år.

3. Jets fick tillbaka QB Darnold senast och det lyser superstar runt killen. 338 yards mot Cowboys och han pulvriserade deras starka defense. Han var verkligen sugen på att lira och var enastående.

4. Jets WR Robby Anderson tog emot för 125 yards med briljant TD mot Cowboys. Han och Darnold klickade direkt. I afton möter Anderson ligans kanske bästa CB i form av Patriots Gilmore. Tät fajt att vänta.

5. Jets defense har sett till att gästande QBs har haft en låg passer rating på slutet - 85 i snitt. Idag återkommer också Jets ”hjärta” i defense- CJ Mosley. Pass på, Brady.

6. Patriots springspel har haft mycket att önska och det behöver snäppas upp ett par nivåer.

7. Jets RB-äss älskar Monday Night Football. Han snittar 162 scrimmage yards, vilket är helvasst.

Nu till spelet. Patriots är ett bättre lag än Jets, men allt kan hända. Jag har feeling för att Bell kommer springa in en TD till oddset 1,72 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

PS. Se matchen. Det lär bli en höjdare.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip