Jets (4-9) tar emot Texans (9-4). Två lag i olika faser i respektive lag. Jets är i rebuild mode (kommer ha NFLs näst största kassa vad gäller köpa spelare 2019), men de har ett par viktiga element på plats redan. QB Darnold är Jets franchise-QB, vilket han visade senast mot Bills efter en episk avslutning för att slå Bills på målsnöret. Jets har också en av ligans bästa secondary när ALLA är skadefria. Safety Jamal Adams är en av NFL's mest roliga spelare att kolla på. En energizer bunny av sällan skådat slag och Jets dyra värvning, Trumaine Johnson (varit borta merparten i år pga skada) har varit grym på slutet och är en Pro Bowler OM han får vara fräsch. MEN sedan är Jets väldigt tunna. Idag är också WR Enunwa och RB Crowell borta.

Texans då? Ja, hela nio raka segrar före laget sprang på patrull mot Colts senast. Texans kan vinna AFC South om Jets slås tillbaka i New York i kväll. Texans är ett homogen lag med en vass offensiv och en vass defensiv.

Värt att notera:

1. All-time stats är fördel Jets: 5-2. Texans har dock vunnit de två senaste outings lagen emellan.

2. Texans känns som sagt komplett idag. Suverän QB, en av ligans bästa WR-tandem i Hopkins/Thomas, ett springspel som är mer än godkänt. Deras defensiv innefattar Watt och Clowney = boom! Defensiven är NFLs nr 5 vad gäller tillåtna poäng.

3. Jets QB Darnold var en fröjd att beskåda senast om du gillar Jets. Hans QB-rating var 83.7%. Den avslutningen kommer ge Darnold än mer självförtroende och han har en bra koppling med WR Anderson (som har grymma händer). Kan bli tufft att vinna mot Texans, men jag är inte förvånad om Jets ser till att hålla den här kampen jämn. Länge.

4. Watson, Texans QB är också kul att se. Snabb i huvud och fötter och är rörlig i sin passing pocket. Var beredd på många löpningar från hans sida. 3 298 yards med 22 TD's och 9 INT är hans facit i år.

5. Jets är rankad nr 21 i springspel emedan Texans är rankad nr 5.

Summa summarum är att jag har feeling för att det här blir en bättre match än vad vi tror på förhand. Jag väljer att spela Jets +7,5 till oddset 1,76 hos MrGreen , LeoVegas eller 888sport . Det blir tajtare än vad vi tror även om Texans med all rätt är klara favoriter.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip